آی پی امداد
abtahi

بخش مربوطه به تعمیرات کارت گرافیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,663
گيلان-رشت
پاسخ : مشکل GT 8500 Nvidia Geforce

با سلام خدمت دوست عزيز اين مشكل نيز براي من پيش آمده است تنها راه حل موجود اين است كه گرافيك رو وض كني و يك گرافيك ديگر به سيستم بزني و يا اينكه از يك سي دي درايور اورجينال nvidia استفاده كني (منظورم درايور قديمي تر نه امروزي مثلا حداقل مال 2 سال پيش)
در ضمن اگر با نصب درايور درست نشد مشكل از مادربردت است چون توان بالا آوردن اون گرافيك رو نداره بايد يه گرافيك ضعيف تر نصب كني.

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,663
گيلان-رشت
سلام ;من یه گرافیک 7200gs 512 با مشخصات gv-nx72g512p1 دارم که رویه سیستم کار میکرد .وقتی که سیستم رو ریستارت کرذم دیگه تصویر نداد.وقتی که سیستم رو روشن میکنم یه بوق بلند ویه بوق کوتاه میزنه ولی تصویر نمیده (سیستم روشن میمونه) نه rgbونهdviتصویر ندارن(سیستم سالمه)ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزيز:شما ابتدا از درست جا خوردن رم و گرافيك خود مطمئن شويد و يا با يك اسپري ناهيد آن دو قطعه و جاي آن را (اسلت رم و گرافيك) با يك مسواك تميز كنيد و نتيجه را اعلام كنيد.

آخرین ویرایش:

yousef12

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-11-12
502
3,908
آذربایجان غربی
سلام ;من یه گرافیک 7200gs 512 با مشخصات gv-nx72g512p1 دارم که رویه سیستم کار میکرد .وقتی که سیستم رو ریستارت کرذم دیگه تصویر نداد.وقتی که سیستم رو روشن میکنم یه بوق بلند ویه بوق کوتاه میزنه ولی تصویر نمیده (سیستم روشن میمونه) نه rgbونهdviتصویر ندارن(سیستم سالمه)ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز روی برد کارت گرافیک یک آی سی حافظه است آن را با پروگرامر eraseکن وجا
بزن مشکل حل میشه .

yousef12

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-11-12
502
3,908
آذربایجان غربی
سلام خسته نباشید
آقا من یه 4 تا کارت گرافیک دارم که مشکلشون اینه که رو صفحه یا خط خط میندازن یا نقطه نقطه میندازه
موس فت ها رو چک کردم همه سالم بودن
خازن های الکترولیتی رو تعویض کردم و چیپ هم حرارت دادم اما باز هم این مشکل رو داشتم
اگر کسی میدونه مشکل چیه کمک کنه لطفا
دوست عزیز مشکل فقط چیپ اصلی است مایع فلکس زیر آی سی بریز بعد آن را هیت
بگیر در حال هیت گرفتن شاسی را تکان نده و دهنه دسته ی هیتر به چیپ بر خورد نکند
چون احتمال داردپ پایه های آی سی به هم بخورند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliavr

azacr

کاربر
2009-12-18
53
168
پاسخ : مشکل GT 8500 Nvidia Geforce

با سلام خدمت دوست عزيز اين مشكل نيز براي من پيش آمده است تنها راه حل موجود اين است كه گرافيك رو وض كني و يك گرافيك ديگر به سيستم بزني و يا اينكه از يك سي دي درايور اورجينال nvidia استفاده كني (منظورم درايور قديمي تر نه امروزي مثلا حداقل مال 2 سال پيش)
در ضمن اگر با نصب درايور درست نشد مشكل از مادربردت است چون توان بالا آوردن اون گرافيك رو نداره بايد يه گرافيك ضعيف تر نصب كني.

من این کارت گرافیک رو چهار ساله رو سیستمم دارم عزیز .
با همین ماردبرد فعلی هر دو تو این چهار ساله با هم .

• Like

saeed rafat

کاربر
2009-01-05
79
272
  • Like

بابل

کاربر
2010-05-23
4
3
سلام.یک کارت گرافیک 8400 دارم که تصویر نمیداد.ولتاژگیری کردم که همه چیز درست بود.با دستگاه آی آر از GPU لحیم سردی گرفتم.مشکل حل شد.اما رنگ PCB تغیر کرد.دمای هیتر 195 و دمای اشعه 192.
میخوام بدونم دما زیاد بود یا مدت زمانی که چیپ گرم شد زیاد بود؟آخه با این درجه هنوز پایه چیپ کامل ذوب نشده بود.
با تشکر

bantama

کاربر
2011-11-28
15
32
چیپ رو زیاد حرارت دادی ( ریسولد کردی ) تنها با شابلن قابل برگشت است.

algafar

کاربر
2006-11-25
104
393
سلام دوستان عزیز کسی میتونه مشکل گرافیک جی فورس 9400gt رابگه مشکلش این که وقتی جا میزنی کل سیستم روشن نمی شه یعنی بایوس نمی زنه وقتی بیرونش میاری بایوس میزنه یعنی روشن میشه

algafar

کاربر
2006-11-25
104
393
سلام دوستان منتظر جواب هستیم دوستان همکاری کنید فعلا چند روزه بدون رایانه ایم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا