سلام
دوست عزیز در موقع خرید پروگرامر یک سی دی نصب همراه با اموزش کار با پروگرامر بصورت مدیا پلیر قرار دارد
سی دی را بازکرده نحوه کار کاملا توضیح داده شده است واحتیاج به هیچگونه هزینه دیگری ندارید
اگر مشگلی دیگری داشتید طی تماس تلفنی بدون دریافت هیچ هزینه ای راهنمایی خواهم نمود
موفق باشید
درود دوستان کسی فیلم تصویری دراوردن ایسی فلش به طور صحیح رو داره باهیتر یا هر ابزارکاری دیگر خیلی ممنون میشم اپلود کنه من که امیدم برای اموختن ویادگیری ازشما اساتید هست اگربرد رسیور باشه چه بهتر؟
سلام خدمت اساتید محترم
در مورد تقاضای شما به عرض برسانم که
شما تولبار انجمن را نصب کرده و در بالای تولبار روی آدرس سایت برادر کلیک کنید در آنجا در مورد ر س ی و ر مطالب آموزشی زیادی هست که میتوانید از آن بهره گیرید
سلام خدمت اساتید محترم
در مورد تقاضای شما به عرض برسانم که
شما تولبار انجمن را نصب کرده و در بالای تولبار روی آدرس سایت برادر کلیک کنید در آنجا در مورد ر س ی و ر مطالب آموزشی زیادی هست که میتوانید از آن بهره گیرید
متشکرم اقای رحیمی من در سایت برادر هم عضو هستم .ولی متاسفانه بصورت تصویری نیست باز ممنون میشم از اساتید اگر سی دی اموزشی هم هست از بیرون تهیه کنم معرفی کنید...
....
متشکرم اقای رحیمی من در سایت برادر هم عضو هستم .ولی متاسفانه بصورت تصویری نیست باز ممنون میشم از اساتید اگر سی دی اموزشی هم هست از بیرون تهیه کنم معرفی کنید...
....
درود
دوست عزیز خیلی ساده است
مراحلش را حفظ هستم
ابتدا آیسی را درون آداپتور های TNM میگذاریم و با انتخاب گزینه DETECT و یا شناسایی قطعه مدل آیسی توسط خود برنامه شناسایی میشود
در صورتی که قطعه فوق توسط خود برنامه شناسایی نشد بوسیله انتخاب قطعه یا SELECT کد نوشته شده روی آیسی را میدهیم و ست میکنیم
همیشه یادتان باشد قبل از پروگرام کردن از آیسی فوق بک آپ بگیرید چرا که ممکن است فایل جدید جواب ندهد و با توجه به اینکه آیسی پروگرام شده پس فایل قبلی حذف شده است
برای تهیه پشتیبان با انتخاب Read یا خواندن قطعه میتوان محتویات آیسی را دید و سپس آن را توسز منوی فایل و سپس ذخیره یا SAVE در جایی ذخیره کرد
با انتخاب گزینه بازکردن یا OPEN فایل جدید را به برنامه وارد و سپس گزینه Program را به منظور انتقال فایل ها به آیسی میزنیم
به همین سادگی
گزینه ای دیگر به منظور چک کردن و مقایسه بافرها با آیسی است که در آخر بزن و گزینه Verify هست
موفق باشی
سپاس
درود دوستان کسی فیلم تصویری دراوردن ایسی فلش به طور صحیح رو داره باهیتر یا هر ابزارکاری دیگر خیلی ممنون میشم اپلود کنه من که امیدم برای اموختن ویادگیری ازشما اساتید هست اگربرد رسیور باشه چه بهتر؟
درود
درآوردن آیسی توسط هیتر راحت است
ابتدا با چسب نسوز اطراف آیسی را ایزوله کنید تا قطعات مجاور آن آسیب نبیند
سپس پایه های آیسی را آغشته به مقداری مایع فلکسی کنید
درجه هیتر را روی 300 و گاهی اوقات کمی بیشتر بسته به نوع آیسی و درجه باد را روی 6 قرار دهید
پس از اینکه قلع ها ذوب شدند با پنس میتوانید آن را از روی برد جدا کنید
به همین سادگی
با تشکر