آی پی امداد
abtahi

افت ولتاژ در مدار لامپ شارژی

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
180
113
تهران
سلام دوستان یه مهتابی شارژی اومده برام بردش اکثرا سولفاته زده بود ، خروجی نمیداد ، خازن ها کلید ها عوض شد الان سر حالت یک ۶ولت خروجی رو میده اما سر حالت دو که میزارم ولتاژ افت پیدا میکنه میشه ۳ولت و چراغ روشن نمیشه بنظرتوت از چی میتونه باشه ، عکس ها پیوست شد

پیوست‌ها

• 303.9 کیلوبایت بازدیدها: 24

crdleoffiil

کاربر vip
کاربر
2010-08-27
28
18
خازن هارو چک کردی ؟عکس از پشت مدار بذار مقاومت های وات بالارو چک کن. ترانزیستور داغ نمیشه؟

Ali.218

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
سر خازن ورودی چقدر ولتاژ دارین؟
مسیر هارو چک کنید ببینید قطعی نداشته باشه
مقاومت R4 خودتون جدا کردید از روی بورد؟
از روی بورد مسیر های دور برد (منفی مدار ) بررسی کنید

آخرین ویرایش:

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
610
740
کوهبنان کرمان
درود
چندتا باتری داره؟ ولتاژی که از باتری میاد چندولته؟ ممکنه بردتون داره درست عمل میکنه و ولتاژ ورودی باتری ضعیف شده.

pars598

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2013-02-17
290
290
سلام دوستان یه مهتابی شارژی اومده برام بردش اکثرا سولفاته زده بود ، خروجی نمیداد ، خازن ها کلید ها عوض شد الان سر حالت یک ۶ولت خروجی رو میده اما سر حالت دو که میزارم ولتاژ افت پیدا میکنه میشه ۳ولت و چراغ روشن نمیشه بنظرتوت از چی میتونه باشه ، عکس ها پیوست شد
سلام دوست عزیز
من معمولا" مدار این نوع بردها رو به جزء کلید کاملا" حذف میکنم و یک شارژر اتوماتیک باتری 18650 و یک باتری 18650 به جای باتری خودش جای گزین میکنم یا با یک مدار شارژ 15هزارتومنی اتوماتیک و یک باتری استوک 18650 بسیار عالی کار میکنه
دیگه اینقدر دردسر هم نمیخواد بکشی و بعدش هم معلوم نیست این مدار فرسوده ای که تعمیر کردید چقدر عمر کنه

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
180
113
تهران
سر خازن ورودی چقدر ولتاژ دارین؟
مسیر هارو چک کنید ببینید قطعی نداشته باشه
مقاومت R4 خودتون جدا کردید از روی بورد؟
از روی بورد مسیر های دور برد (منفی مدار ) بررسی کن
ورودی که خازن نداره اون خازن توی مسیر شارژ باتری هست که من الان مستقیم زدم به منبع تغذیه
مقاومت r4 تو عکس انگار وصل نیست پایه ش از زیرش وصله

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
180
113
تهران
درود
چندتا باتری داره؟ ولتاژی که از باتری میاد چندولته؟ ممکنه بردتون داره درست عمل میکنه و ولتاژ ورودی باتری ضعیف شده.
الان تقریبا برد داره درست کار میکنه مشکل قبلی حل شده اما دوتل مورد هست اول اینکه کلید رو روی حالت پر نور میزارم یکی دوبار باید خاموش و روشن کنم تا عمل کنه با اینکه کلید رو عوض کردم نمیدونم مشکل از کجاست دوما باتری ۶ولت هست ولی من از منبع تغذیه استفاده میکنم و اون رو روی ۶ولت گذاشتم اما خروجی نورم کمه با اینکه خروجی همون ۶ولت رو میاد منبع تغذیه رو که ولتاژ رو میبرم بالا نور خوب میشه اما Q3 شروع میکنه داغ شدن و دود کردن

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
180
113
تهران
میشه یکم بیشتر توضیح بدید عکس مدار و باتری رو اگه دارید بفرستید و بگید چطور باید منتاژ بشه
سلام دوست عزیز
من معمولا" مدار این نوع بردها رو به جزء کلید کاملا" حذف میکنم و یک شارژر اتوماتیک باتری 18650 و یک باتری 18650 به جای باتری خودش جای گزین میکنم یا با یک مدار شارژ 15هزارتومنی اتوماتیک و یک باتری استوک 18650 بسیار عالی کار میکنه
دیگه اینقدر دردسر هم نمیخواد بکشی و بعدش هم معلوم نیست این مدار فرسوده ای که تعمیر کردید چقدر عمر کنه

pars598

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2013-02-17
290
290
میشه یکم بیشتر توضیح بدید عکس مدار و باتری رو اگه دارید بفرستید و بگید چطور باید منتاژسلام یه س
سلام
میتونید از برد یا ماژول شارژ باتریهای تک سل یا اگه باتری چراغتون دوتا باتری سری هست از دوسل استفاده کنید که تو همه فروشکاهها موجوده یا از شارژر آماده باتریهای 18650 استفاده کنید فقط یه فیش نری و یه مادگی نیاز دارید فیش مادگی روی چراغ و به قطب مثبت و منفی باتری نصب میشه و فیش نری به شارژر با سیم بلند وصله و به راحتی میشه چراغ رو شارژ کرد.باتری 18650 هم به جای باتری خود چراغ جایگزین میکنید. (عمری میشه دیگه)

برای باتری هم از باتری معیوب لپتاپ استفاده کنید که حداقل 6سلول 18650 توش موجوده و حداقل 4تاش سالمه

ماژولها انواع مختلف در قیمتهای مختلف داره از 25هزار تومن به بالا

پیوست‌ها

بالا