آی پی امداد
آی پی امداد
آریا الکترونیک تکشو

مشکل: اشکال در عملکرد تستر TCR-T7

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
124
1,926
اراک...
ممنون میشم آدرس فایلشو بدید چون نمی‌دونم و ننوشته کدوم تست شده
این تستر نسخه های زیادی داره...من دو نمونه فایل برای t7 با ال سی دی رنگی و اتمگا 328 قرار میدم...حتما از ای سی خودتون بک آپ بگیرید و سپس تست کنید..در ضمن یه مدل با دو نوع کریستال ارائه شده که شما با توجه به هشت یا شانزده مگ بودن کریستال,فایل مربوطه تست کنید ..

پیوست‌ها

• 172.9 کیلوبایت بازدیدها: 6

icen

کاربر vip
vip
کاربر
2013-06-03
115
194
ممنونم از راهنماییتون ولی این مدل که من براتون فرستادم اصلا کریستال ندارن ...عکسشو براتون گذاشتم .کریستالش کجاست

faalkhah

کاربر
2010-07-28
1
1
با سلام خدمت همکاران گرامی تمام قطعات مشخص شده در تصویر نو تعویض شد اما بی نتیجه بود فقط میماند پروگرام کردن اییسی میکرو که با توجه به اینکه شماره میکرو ATMEGA328P است از همکاران تقاضا دارم در خصوص پروگرام کردن این میکرو بنده را راهنمایی کنند پروگرامر Multi AVR Programmer را دارم سپاسگزارممشاهده فایل‌پیوست 190926
با سلام خدمت دوست عزیز. نمی دونم مشکل اینو حل کردید یا نه. من از این نمونه تازگیها خریدم و بلافاصله خراب شد و تصویرش رفت. بعد از کلی تحقیق و مطالعه از تو سایت badcaps.net فایل پی دی افی پیدا کردم که همه را با هم مقایسه کرده بود. با مطابقت تصویر دستگاه خودم با اون و حتی تصویر ارسالی شما متوجه شدم که اینها فیک هستند و بنابر این قابل اعتماد نیستند. جهت اطلاع همه عزیزان فایل پی دی اف را پیوست می کنم

پیوست‌ها

• 611.8 کیلوبایت بازدیدها: 7
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HS13&86
بالا