آی پی امداد
abtahi

از کار افتادن ناگهانی دوربین dvr

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,472
13,599
Hamedan
,,درودهمکاران ,,
دی وی آر 4 کاناله دیجیتال no name کیفیت پخش دو تا از ۳ دوربین از نظر رنگ نرمال نبود من سوکت bnc اولی(که زنگ زده بود) را تعویض و با یک پارچه نخی آرام روی لنز را پاک کردم تصویر ok بود دومی سیم خیلی کوتاه بود و تعویض bnc ممکن نشدفقط با پارچه نظافت کردم هر سه تصویر داشتند ولی یکباره تصویر همه دوربینها قطع شد ! با ولتاژگیری ترانس دوربین مشخص شد: ۱۲ ولت شده ۶ ولت! ترانس را تعویض کردیم ولی فقط یکی از دوربینها تصویر داره و اون دو تا که یکیش bnc عوض کردم و با پارچه نظافت کردم تصویر نمیدن !!!
حالا سوال اینجاست:

۱-نظافت و پاک کردن باعث قطع تصویر شده؟
۲-خرابی یا ضعف ترانس دوربین باعث شده؟

ممنون میشم اگر تجربه ای دارید به اشتراک بگذارید

آخرین ویرایش:
  • Sad
واکنش‌ها[ی پسندها]: electirc

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,232
2,167
,,درودهمکاران ,,
دی وی آر دیجیتال no name کیفیت پخش دو تا از ۳ دوربین از نظر رنگ نرمال نبود من سوکت bnc اولی(که زنگ زده بود) را تعویض و با یک پارچه نخی آرام روی لنز را پاک کردم تصویر ok بود دومی سیم خیلی کوتاه بود و تعویض bnc ممکن نشدفقط با پارچه نظافت کردم هر سه تصویر داشتند ولی یکباره تصویر همه دوربینها قطع شد، با ولتاژگیری ترانس دوربین مشخص شد: ۱۲ ولت شده ۶ ولت! ترانس را تعویض کردیم ولی فقط یکی از دوربینها تصویر داره و اون دو تا که یکیش bnc عوض کردم و با پارچه نظافت کردم تصویر نمیدن !!!
حالا سوال اینجاست:
۱-نظافت و پاک کردن باعث قطع تصویر شده؟
۲-خرابی یا ضعف ترانس دوربین باعث شده؟

ممنون میشم اگر تجربه ای دارید به اشتراک بگذارید

سلام جناب نیک اندیش
توضیحات کمی نامفهوم هست.
۱- BNC دوربین رو تعویض کردید یا DVR رو؟
۲- بین زمان تمیز کردن و تعویض BNC تا قطع تصویر چقدر زمان برد؟
۳- آیا هر سه دوربین و DVR از یک ترانس تغذیه میشه؟
۴- به ترانس جدید اطمینان دارید؟
۵- DVR چند کانال هست؟
۶- آیا ورودی دوربینهای بدون تصویر در DVR رو با ورودی دوربینی که تصویر داره جابجا کردید تا مشخص بشه ایراد از DVR است یا دوربین؟
۷- دوربینها از چه مدلی هست؟
۸- اگر تصاویر واضح از دوربینها، بخشی که تعمیر شده، DVR و ترانس جدید و تعویض شده هم بذارید در نتیجه گیری موثر خواهد بود.

☆ به نظر نمیرسه ایراد از تنظیف باشه.

meahdi

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
2008-01-31
1,315
12,958
ایران
وقت بخیر
منبع تغذیه دوربین ها مشترک هست؟
از سلامت منبع تغذیه دوربین ها اطمینان پیدا کنید
دوربین ها رو تک به تک تست کنید

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,472
13,599
Hamedan
سلام جناب نیک اندیش
توضیحات کمی نامفهوم هست.
۱- BNC دوربین رو تعویض کردید یا DVR رو؟
۲- بین زمان تمیز کردن و تعویض BNC تا قطع تصویر چقدر زمان برد؟
۳- آیا هر سه دوربین و DVR از یک ترانس تغذیه میشه؟
۴- به ترانس جدید اطمینان دارید؟
۵- DVR چند کانال هست؟
۶- آیا ورودی دوربینهای بدون تصویر در DVR رو با ورودی دوربینی که تصویر داره جابجا کردید تا مشخص بشه ایراد از DVR است یا دوربین؟
۷- دوربینها از چه مدلی هست؟
۸- اگر تصاویر واضح از دوربینها، بخشی که تعمیر شده، DVR و ترانس جدید و تعویض شده هم بذارید در نتیجه گیری موثر خواهد بود.

☆ به نظر نمیرسه ایراد از تنظیف باشه.
,,درودمهندس ,,
جواب سوالات به ترتیب :
۱-بنده فقط bnc دوربین که در اثر باران زنگ زده را عوض کردم،bnc های پشت dvr احتیاج به تعویض نداشت
۲- تعویض bnc و نظافت همزمان و قطع تصویربعد ازچنددقیقه
۳-dvr و دوربین هرکدام ترانس جداگانه دارند
۴-ترانس دوربین جدید و آکبند هست
۵-dvr چهار کاناله هست
۶-بله عیب از دوربین است و dvr سالمه(تست شده)
۷-دوربینها از مدل معمولی دارای دید در شب و ارزان قیمت بوده
۸-ما هنوز تعمیری نکرده ایم ! dvr که دست نخورده و سالم هست، فقط bnc زنگ زده یِ دوربین، با نمونه نو تعویض شده و بعد تعویض تصویر ok بوده!!!

ترانسها آدابتور سویچنگ ۱۲ ولت ۵ آمپر هستن
ترانس قبلی با مارک lg فیک و غیر استاندارد بود

آخرین ویرایش:

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,232
2,167
سلام مجدد
همونطور که آقا @meahdi هم فرمودند؛ آیا ترانس دوربینها مشترک هست؟
اگر براتون مقدوره، تغذیه دوربینها رو از طریق منبع تغذیه تامین بفرمایید تا در کنار مشخص شدن اینکه دوربین چقدر آمپر میکشه؛ سیم مسیر تغذیه دوربین همچنین وضعیت آدابتور نو مشخص بشه.
لطفا تصویر هم فراموش نشه

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,472
13,599
Hamedan
سلام مجدد
همونطور که آقا @meahdi هم فرمودند؛ آیا ترانس دوربینها مشترک هست؟
اگر براتون مقدوره، تغذیه دوربینها رو از طریق منبع تغذیه تامین بفرمایید تا در کنار مشخص شدن اینکه دوربین چقدر آمپر میکشه؛ سیم مسیر تغذیه دوربین همچنین وضعیت آدابتور نو مشخص بشه.
لطفا تصویر هم فراموش نشه
در پاسخ شما نوشته ام ترانس dvr جدا و دوربین جدا هست
امپدانس (اهم )ورودی تغذیه دوربینهایی که قطع شده و دوربین سالم برابر است

همچنین امپدانس خروجی سیگنال تصویر

آخرین ویرایش:

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,232
2,167
در پاسخ شما نوشته ام ترانس dvr جدا و دوربین جدا هست

سلام
۱- همانطور که فرمودید؛ پاسخ بخش اول را قبلا دادید؛ اما سوال بعدی این بود: "آیا ترانس دوربینها مشترک است؟" به عبارتی برای هر دوربین از یک ترانس مستقل استفاده کردید یا برای هر سه دوربین از یک ترانس مشترک استفاده شده؟

امپدانس (اهم )ورودی تغذیه دوربینهایی که قطع شده و دوربین سالم برابر است

همچنین امپدانس خروجی سیگنال تصویر

۲- فرمودید امپدانس ورودی همه‌ی دوربینها یکی است؛ اما مشخص نکردید این امپدانس با احتساب کابل (تغذیه و AV) مسیر DVR تا محل نصب دوربینها است یا مستقیما از کانکتور تغذیه و BNC دوربین گرفته شده؟

۳- لطفا اگر منبع تغذیه با نمایشگر ولت و آمپر در محل دوربینها دارید؛ مشخص فرمایید هر یک از دوربینهای سالم و خراب به تفکیک چند آمپر مصرف دارد؟

۴- هرچند قبلا دوربینها را با ورودی‌های مختلف DVR تست کردید؛ لیکن خروجی دوربینها را مستقیما به AV تلویزیون نیز وصل کنید و بجای اتصال خروجی تصویر دوربین به DVR، دوربین را مستقیما به تلویزیون و یا ورودی AV مونیتور متصل و حتما تغذیه دوربینها را از منبع تغذیه آزمایشگاهی تامین نموده و اعلام نتیجه را با توجه به بند ۳ بیان فرمایید.

۵- تصاویر دوربینها، DVR و ترانسها را ارسال نکردید.

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,472
13,599
Hamedan
سلام
۱- همانطور که فرمودید؛ پاسخ بخش اول را قبلا دادید؛ اما سوال بعدی این بود: "آیا ترانس دوربینها مشترک است؟" به عبارتی برای هر دوربین از یک ترانس مستقل استفاده کردید یا برای هر سه دوربین از یک ترانس مشترک استفاده شده؟

۲- فرمودید امپدانس ورودی همه‌ی دوربینها یکی است؛ اما مشخص نکردید این امپدانس با احتساب کابل (تغذیه و AV) مسیر DVR تا محل نصب دوربینها است یا مستقیما از کانکتور تغذیه و BNC دوربین گرفته شده؟

۳- لطفا اگر منبع تغذیه با نمایشگر ولت و آمپر در محل دوربینها دارید؛ مشخص فرمایید هر یک از دوربینهای سالم و خراب به تفکیک چند آمپر مصرف دارد؟

۴- هرچند قبلا دوربینها را با ورودی‌های مختلف DVR تست کردید؛ لیکن خروجی دوربینها را مستقیما به AV تلویزیون نیز وصل کنید و بجای اتصال خروجی تصویر دوربین به DVR، دوربین را مستقیما به تلویزیون و یا ورودی AV مونیتور متصل و حتما تغذیه دوربینها را از منبع تغذیه آزمایشگاهی تامین نموده و اعلام نتیجه را با توجه به بند ۳ بیان فرمایید.

۵- تصاویر دوربینها، DVR و ترانسها را ارسال نکردید.

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,472
13,599
Hamedan
ببخشید قربان متوجه منظورتون نبودم
دو تا آدابتور در محل هست یکی برای دوربینها و دیگری برای dvr
و چند سال به همین روال کار میکرده
برای
آزمایشات بیشتر باید دوربینها از محل نصب به کارگاه منتقل بشه