آی پی امداد
abtahi

آیا پروگرامر CH341 من سوخته است یا سالم است؟

rsalar

کاربر
2024-11-03
7
0
بناب
سلام و درود
من چندین ساله از این پروگرمر استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشتم و برعکس شما به سازنده اون دعا میکنم
رسیور ، دیجیتال ، مانیتور ، مودم و خیلی دستگاه دیگر رو پروگرمرش کردم خیلی عالیه
و در پاسخ سوال شما باید بگم جابه جا گذاشتن ic به هیچ وجه باعث سوختن اون نمیشه و فقط شناسایی نمیکنه و با یه جابجایی شناسایی میشه
سلام هر کار میکنم با این پ وگرم وقتی میخام ای سی را پاک کنم کلا سیستم هنگ میکنه لب تاب باید ریست بشه نمیدونم مشکلم چیه

rsalar

کاربر
2024-11-03
7
0
بناب
دوستان من از پرگرمر 341 استفاده میکنم مشکل من اینه که‌این سی رو شناسایی میکنه و حتی میخونه وقتی میخام پاک کنم کلا سیستم هنگ میکنه تا ریست نکنم درست نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست آیا اگه لب تاب قدیمی باشه یا ویندوزم آپدیت نباشه این مشکل پیش میاد ؟ با سه تا ایسی تست کردم و با سه تابرنامه حل نمیشه که نمیشه

saeid000

کاربر
2008-04-01
29
23
دوستان من از پرگرمر 341 استفاده میکنم مشکل من اینه که‌این سی رو شناسایی میکنه و حتی میخونه وقتی میخام پاک کنم کلا سیستم هنگ میکنه تا ریست نکنم درست نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست آیا اگه لب تاب قدیمی باشه یا ویندوزم آپدیت نباشه این مشکل پیش میاد ؟ با سه تا ایسی تست کردم و با سه تابرنامه حل نمیشه که نمیشه
مشکل از ویندوز هست ویندوز ۸.۱ یا ۱۰بزن

BAHMANNN

کاربر
2012-02-04
12
8
سلام و درود و عرض ادب

و ممنون از تمامی عزیزان بابت کمک ها و راهنمایی ها

یه چند سالی از این مشکل گذشت (وقت نمیکردم) بیام بنویسم براتون

بله همانطور که شما عزیزان گفته بودید آی سی خود پروگرامر ch341B سوخته بود (از داغ شدن بیش از حدش که خیلی جوش میشد و منطقی نبود مشخص بود سوخته) البته تست های ولتاژ هم خرابی رو تایید کرد که من به جاش یه آی سی CH341A تهیه کردم و کریستال هم نیاز به تعویض داشت که یه کریستال هم تهیه کردم جایگزین کردم و رگلاتور هم تعویض کردم و این پروگرامر سوخته مجدد زنده و سلامت شد.

جالبه بدونید در فرایند تعمیر : کلی خرابی های جدید و عجیبی پیش اومد به دلیل ناشی گری...
دو پایه (پین) آی سی ch341 از جا کنده شد که مجبور به سیم کشی شدم...
و همینطور پایه های اتصال کریستال روی برد کامل خراب شد کامل از بین رفت :)))
به جاش یه پایه کریستال رو به خازن C5 و یه پایه دیگه رو به خازن C4 متصل کردم و به خوبی و بدونه مشکل کار میکنه

همون زمان دو تا دیگه از این پروگرامر خریدم اما دوست داشتم اینو هم تعمیر و سالمش کنم اصلا بحث پول نبود (بحث علم و عشق به علم و دانش بود)

با کمک و راهنمایی های شما عزیزان خلاصه این پروگرامر سوخته زنده و سالم شد ( در این تعمیر همه شریک بودین )

عکسشو میذارم خداوکیلی نخندید :))) خیلی تعمیر کثیف و داغونی شد :)))) ولی برای کسب تجربه عالی بود

تشکر از همگی (با آرزوی سلامتی و شادی برای شما عزیزان)
prog.jpg

بالا