آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

zenit52

کاربر
2007-11-30
5
5
سلام آقا محسن lachinani

من میخوام یک مدار پی آی با عمق کاوش بالا حداقل 3-2 متر برای ساخت برام معرفی کنید
شما چه مداری رو پیشنهاد میکنید...
ممنون و منتظر جوابتونم
نیما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biman

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
سلام مطمین باشید من مدار رو واسه غیر حرفه ای ها نمیزارم اگه کسی کیسه دوخته سخت در اشتباهه و اشتباهه اگه الکترونیکی نباشی و پا به این سایت بزاری اونا همین ماینر رو درست کنن بهتره واسه یه نقشه تلوزیون در این سایت هفت خان رستم رو باید رد کنی اما واسه مدار تخصصی مثه فلزیاب در به روی همه بازه کاش مدیریت سایت اونایی که میخوان فقط اطلاعات بگیرن رو واسشون محدودیت بزاره من هر چی تجربه دارم رو در اختیار میزارم به فرض اموزش پله پله کویل را با فرض یک دور سیم اغاز کردم اما همه دنبال اخرش بودن و اشتیاق نشون ندادن از شون خواستم منحنی هایی بدست بیارن که رابطه برد و شعاع کویل را نشون میداد اما هیچکی بش توجه هم نکرد واسه اینکه همه میخوان از این سفره بخورن و تو چیدنشم کمکی نمیکنن نه دوستان مطمین باشید تو این قبر مرده ای نیست حالا منم ادعای خدایی نکردم مداری دارم که دس پخت خودمه خوب جواب بده به اونایی که اهل کمی تحقیق در این امر باشن نیز حال میده قطعات استفاده شده هم کم یاب نیس و میتونن از ماینر باز کنن بزارن رو مدار مثه السیدی وهرچی که لازم باشه

ahoo

کاربر
2009-05-16
13
2
از آقای lachinieni, i.a.s خیلی تشکر میکنم ولی من هنوزم این مشکلها را دارم
1- فقط دکمه f2 را فشار میدهم این پیام در صفحه اول ظاهر میشود0 LADE NEUE DATEN
2- دکمه F3 کار نمیکند و هنوز نتوانستم با F1در صفحه تبلیغات زبان را انتخاب کنم . البته زبان زیاد هم مهم نیست کنارمی آیم ؟؟
3-مشکل آخر هم اینکه دستگاه گاهی پیام خراب بودن Mega 8 را میدهد و گاهی هم درست کار نمیکند و فلزات را خوب شناسایی میکند و گاهی هم قفل میکند وثبات دستگاه به هم میخورد0
4-و اینکه دستگاه بعد از تبلیغات به حالت دمو نمیرود و به صفحه اصلی میرود همان صفحه که اعداد وجود دارد و سپس شروع بکار میکند آیا مشکل این است0
5- دکمه رفرنس با چه کلیدی انجام میشود
دوستان عزیز آقای ias و بقیه دوستان لطفا بفرمایید مشکل از کجاست

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
121
سلام آقاي لاچيناني
فرمايش شما صحيح ميباشد.همانطور كه مي دانيد آقاي mee قبلا يك مدارDC/DC درقسمت
مربوطه ارائه كرده بودند كه در كاركرد درست آن ترديدي نيست.اما يكي ازدوستان چون از
ماينر جواب نگرفته بود تمام مشكلات مربوط به ماينر را رها كرده وبه اين مدار ايراد گرفتند.
من قبلا يك مدار DC/DC ساده تراز اين مدار وداراي سه خروجي ايزوله ساخته بودم كه
تصميم گرفتم براي استفاده دوستان درسايت قرار دهم.اما با ديدن اين موضوع به كلي منصرف
شدم.بنابراين بهتراست بعد از ارائه هر مداري با بعضي از دوستان اتمام حجت شود.
در ضمن شكل موج در اكثر مدارات تقريبا شبيه شكل موج اولي است كه در صفحه قبل داده
بوديد اما درشكل دوم اختلاف فاز زيادي بين دوموج ديده ميشود،بنابراين منتظر ارايه اين مدار هستم.
با تشكر.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lachinani

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
106
سلام بر دوستان

من 2 عدد باطری رو میخوام شارز کنم 2 تا 12 از چه مداری استفاده کنم؟ باطری های ماینر موتوری وصل کردم

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
106
اگه شیت تبدیل آنالوگ به دیجیتال رو داری بذار

میخوام بدم برای چاپ

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام اقا محسن من منتظر مدار شما هستم پس چرا نمی ذارید هنوز کاملش نکردید؟ شما که گفتین فقط دارم رو ظاهرش کار می کنم نمی شه زودتر بزارید

M_REZAEE31

کاربر
2008-11-19
51
132
gilan
سلام دوستان
لطفا این حرفهای وحشتناک رو راجع به ماینر نزنید من ماینر رو به کمک دوستانم ساختم و جواب هم گرفتم آقای ... گرامی فقط شما الکترونیک می دانید!!! اگر شما سه ساله که کار کردید من از سال 79 تا الان دارم فلزیاب می سازم ماینر یک فلزیاب آلمانی با کیفیت هست درست نیست چشم خودتون رو ببندید وراحت زحمات و علم دیگران رو زیر سوال ببرید ماینر برای غیر حرفه ای ها نیست کلی دردسر و ریزه کاری داره تا جواب بده و من بلعخره با کلی زحمت جواب گرفتم از دوستان عزیز می خواهم که در بحث ها از مقلته گویی پرهیز کنند.
موفق باشید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lachinani

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
با سلام خدمت شما که از سال 79 کار میکنی بیا و رک صحبت کن و بگو مثلا چند متر جواب گرفتی و جنس فلز چی بود وابعادش چقدر بود ؟؟مرد باش و بگو مثلا کجاشو بیشتر لحیم کاری کردی که بیشتر جواب داده ؟؟یا از چه جعبه ای استفاده کردی ؟؟ کجا مدار رو چاپ کردی؟؟اقای عزیز اگه شما ماینر رو دسکاری کردی اون بحثش جداس من میگم این مدار فعلی انالوگ ماینر از نظر تقویت و اشکار سازی ضعیف کار میکنه و سیگنالی به ما میده که سخت میشه پردازشش کرد به این معنی که تفکیک تو این سیگنال سخته صورت بگیره والا منم از خدامه ماینر جواب بده منم بالاش هزیزه دادم وقت گذاشتم مثل همه دوستان دیگه شما میگید مدارش خوبه باشه بگو چرا و چطور دست طراح مو زرد المانیمونم درد نکنه خدا خیرش بده این از همون اولم از ایرونی ها خوشش میومد و پایه شد که یه مدار چار پنج متری برامون بسازه!!!!!!!!!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biman
بالا