آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام دوست عزیز فایل های hex شما ایراد داره شما برید از سایت آلمانی بردارید اگه به صفحه دومتون دقت کنید آدرس سایت دستکاری شده سایت را با حروفهای بزرگ و کوچک نوشتند در صورتی که باید سایت با حروف های بزرگ باید نوشته شود

ANARI

کاربر
2008-10-21
7
7
سوال

سلام آقا safye ميشه
طرزساخت كوئل 28سانتي يا50سانتي راباشكل توضيح بدهيد
باتشكر

ahoo

کاربر
2009-05-16
13
2
با سلام خدمت دوستان
آیا برای لوپ 1*1 متراز سیم 58 rg استفاده کردی اهم آن در 4مترسیم چند میشود؟
تشکر میکنم اگر کمک کنید؟

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
يه سايت خوب براي حل مشكل فيوز بيت ها كه واقعا عاليه كه شايد خيلياتون باش اشنا شده باشين اما چون در مورد فيوز بيت ها خيلي مشكل داشتم گفتم اينجا بزارم شايد به درد بعضيا بخوره

http://www.engbedded.com/fusecalc/

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
سلام دوست عزیز فایل های hex شما ایراد داره شما برید از سایت آلمانی بردارید اگه به صفحه دومتون دقت کنید آدرس سایت دستکاری شده سایت را با حروفهای بزرگ و کوچک نوشتند در صورتی که باید سایت با حروف های بزرگ باید نوشته شود

سلام دوست عزيز ميشه اين فايل هكزي رو كه گفتين برام آپلود كنين و لينكشو بزارين ممنون ميشم آخه تو سايت آلمانيم كه رفتم و دانلودش كردم بازم همين شكلي شد

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
ماینر یک مدار کاملا حرفه ای:.بنده مدتی به ساخت و انالیز ماینر پرداختم و حالا میخوام نتیجشو بگم اگه بخوایم قسمت دیجیتالیشو بزاریم کنار مدار انالوگش فقط به درد بهونه ای واسه پوز خند میخوره عزیزان من منکر بد بودن دستگاه نیستم اما نسبت به هزینه ان مسخره اس.من ازروی هوا سخن نمیگم مدار انالوگ انرا با برنامه پروتیوس شبیح سازی کردم و سیگنال خروجی انرا که ورودی انالوگ به دیجیتال است را مشاهده کردم( هیچ کس نمیتواند ادعا کند که اطلاعات فلز در این سیگنال نیست)مطمین باشید که"7816ای دی اس" دقیق تر و سریعتر از اسکوپ پروتیوس نیست بنده سیگنالها را نیز با اسکوپ شخصی که قدرت ذخیره سیگنالها را دارد اندازه گرفته و با شبیح ساز مقایسه کردم بسیار شبیح به هم بود و این حاکی این است که شبیح سازی من درست بوده است خلاصه با تغیر اندوکتانس قابل توجه در کویل تغیرات ناچیزی در سیگنال خروجی مشاهده کردم میخواهید نقشه ماینر چهار را طوری خلاصه کنم که حتی با دیدن ان خنده تان بگیرد ؟کافیست قسمت نمایانگرهایی چون اسیلاتور کنترل شونده با ولت "ال ای دی" بیزر قسمت مدار درصد شار حذف (اینها فقط کمیت را بالا برده اند) و قسمت های منبع تغذیه را فقط با نمای شماتیکی باتری نشان دهید بخشهایی نیز که جنبه محافظتی دارند انها نیز در بیس کار نقشی ندارند همه اینها را اگر ملاحضه کنیم مداری بدست میاید که دیگر ارزش دیدن نیز ندارد 8 هزار تومان بابت دیجیتال به انالوگ که با یه پتانسیومتر میتوان جایگزین کرد شاید با ازشترین قسمت این مدار برنامه مربوط به خواندن از انلوگ به دیجیتال باشد که به خوبی پرداخت شده است و مابقی برنامه همه بازی با میکرو است و لقمه را دور سر چرخاندن .شاید دوستان زیادی ادعا کرده اند که با ماینر به برد مفیدی نزدیک به 3متر رسیده اند که شاید هم راست بگویند و اگر هم چنین هست مدیون دقت "ای دی اس" و برنامه مربوطه ان هستند و ما بقی مدار از نظر بنده و نسبت به قیمتهایشان بسیار ضعیف طراحی شده است خوشحال میشم دوستانی که ماینر را اسطوره کردند و مدیر بخش فلزیاب شدند و مدتی هم دیگر پیدایشان نیست به روی صحنه بیان و علمی مثل یه مرد از مدارشون دفاع کنن و بگن حالا که سنگ نظامی بودن ایسیها رو به سینه میزنن چه مزیتی نسبت به معمولیها دارن و کار بلوکها رو شرح بدن و مثلا بگن چرا بهره 20هزار انتخاب شده چرا معکوسگر؟ نقش انتگرال گیر اینجا چی و هزار و یک مورد علمی دیگه که لااقل اگه هیچی از حرفاشون به علت پیچیده بودن گفته هاشون نفهمیدیم لااقل بفهمیم که اونا چقدر سطح علمیشون بالاست و حرفاشونو ازین به بعد وحی ملزم بدونیم و بگن چطوری و به چه علت 5تا سکه (اصلا 100تا)را در عمق سه متری ماینر شناسایی میکنه .؟!!من اکثر مطالب تایپکها را( مربوط به ماینر )خوانده ام و علاوه بر گفته ها به نامهای کاربری نیز بسیار حساسیت به خرج دادم و از هر کدام شخصیتی ساختم واقعا انسانهایی در اینجا فعالیت میکنند که بدون فکر حرفی را به فضا پرتاب میکنند(با افزایش مقاومت کویل توان مصرفی بالا میرود!!! با تغییر در کویل به مبدل اناوگ به دیج فشار میاید!!!ایدی اس یک نوع رگولاتور است !! اگر دوازده بیتیست چرا 8تا پایه دارد!!یک سکه در 6متری !! فیوزبیتها واسه مراقبت از برنامه دستگاس!!!)و صدها گاف دیگر سهم من از این مدار دوستان خجالت است من اگر هزینه ای که برای این مدار متحمل شدم را به مدار ساخت خودم که بسیار بهتر از این مدار است (لااقل در بحث برد) اختصاص داده بودم به دستاوردهای چشمگیری میرسیدم نه با این مدار که ادم میمیره و زنده میشه تا یه ولت از پایه ای بخونه یا تغییراتی روش بده که نکنه قطعه ای بسوزه( قیمتش به درک یه وقت گیر نیاد ) قابل توجه دوستانی که پیام میزارنو درخواست تغغیرات در ماینر رو ازم میخوان من دیگه زیر این علم سینه نمیزنم چون 2ماه فیکس من رو انلیزش کار کردم و همیشه برام سوال بود که این مدار چطوری چنین بردی خواهد داشت؟ اخیرا که مدار رو بدون تغییر جمع کردم و برای اولین بار در یک محیط نسبتا مناسب تست زدم برد ان با برد نامبرده اصلا شباهت نداشت . و پروسه ای که اولش با دروغ باشه ارزش تغییرات نداره من مدار خودم رو نمیگم فردا اما در اینده میزارم تا مهری باشه رو دهن این مدار حرفه ای از این جهت حرفه ای که حرفه ای ادمارو بازی میده!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام بر استادان و مدیران بخش فلزیاب اگر تو عکس ها و فایلی که من گذاشتم تو نقشه گفته که در پایه آیسی ها باید چقدر ولت وجود داشته باشد ولی تو نقشه ماینر 4 به اینها اشاره نشده است از شما خواهش میکنم به ما بگویید که باید در پایه های ایسی های ماینر باید چند ولت باید باشد لطفا تمام آیسی ها به نظر من اگر دوستان به این سوال بنده پاسخ بدن مشکل دوستان زیادی حل میشود اگر پاسخ بدین اون کسی که میخواهد ماینر را بسازد میداند که کدام یک از آیسی ها مشکل دارند و دیگر خرج اضافی نمیکند (لطفا به اون قسمتهایی که تو عکسها اشاره کردم توجه کنید )
ممنون

پیوست‌ها

• 26.7 کیلوبایت بازدیدها: 306
  • 32.1 کیلوبایت بازدیدها: 301
  • 1.1 مگابایت بازدیدها: 75

farza_ab

کاربر
2009-05-25
59
91
راست میگه لاچینانی من هم هر چی زور زدم برد از یک ونیم بیشتر نشد(با لوپ 1.5)منتها به قیمت 300 هزارتومان چون همه چی رو دوسه بار عوض کردم در صورتی که این برد را من قبلا با یک مدار 10000 تومانی میگرفتم خلاصه ماینر4 یک تله است واصلا این بردارو نداره ما گول خوردیم شما نخورین فروشنده میگه به شرط ازمایش ولی مثلا اهنربا رو تست میکنن که ده برابرهیکلش میدان داره یا اهنی که مغناطیس شده وسه برابر اندازش میدان داره اگه کسی ادعا داره با طلا امتحان کنین اونم خودتون وگرنه کلک میخورین گول قدمت اشیا رو نخورین یونیزه که بشه میشه دو برابر.اندازه کامیون که نمیشه!!تازه مال من پرایدو تو 1.70 گرفت بازم میگین 7 متریه؟؟خودشو بکشه 2متری بشه بقیش بلوفه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: norali

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
سلام آقاي لاچيناني خواهشا هر چه سريعتر مدار مورد نظر خودتونو بزارين تا بتونيم اين شكست رو بهترتر تحمل كنيم و تجربه ايي باشه برا بعد ها كه حواسمونو جم كنيم
براتون آرزوي موفقيعت داريم اميدواريم هميشه شاد و سلامت باشين

ahoo

کاربر
2009-05-16
13
2
با سلام دستگاه کار میکند و به فلزات هم حساسیت نشان میدهد ولی مشکلاتی دارم0
1- در صفحه تبلیغات برای انتخاب گزینه آلمانی یا انگلیسی f1 عمل نمیکند و نمی توانم زبان را انتخاب کنم یا بلد نیستم
2- هنگام کار ترانزیستور BUP314 و مقاومت های R=1K5W و R=2K2 داغ میکند آیا عادی است یا اشکال دارد0
3-و اینکه لوپ28 سانتی من یک فلز را نهایتا در 1متری میزند نه بیشتر: برای ساخت لوپ 28 از سیم افشان 4/0 استفاده کردم و موازی باهم به طور دو لا پیچیدم تا اهم آن 5/2 شود زیرا به طور تکی اهم آن 6میشود.آیا مشکل از این است
4-کلید های دو و سه کار نمیکند
تشکر میکنم از دوستان

بالا