lachinani
کاربر
- 2009-05-09
- 92
- 250
میخواهم از دمو بگوییم چرا سیستم(ماینر) دمو میشود ؟طراح ماینر طوری عمل کرده است که اگر بخشهای اصلی فلزیاب دچاره مشکل باشند سیستم دمو شود از نظر من نوعی اعلام عیب است انگونه که من برداشت کردم هنگام زدن کلید ورسیدن ولت به میکرو ها طبق برنامه مگا8 پالسی از پورت بی یک خود ارسال میکند و به ایسی درایور 314 میرسد این ایسی (3120) پالس را باهمان فرکانس ولی به صورت تقویت شده (والبته در زیر نمودار ولت زمان نسبت به زمین فرض شده)به314 میرسد این سوییچ به اندازه زمان پهنای بالس روشن وما بقی سیکل را خاموش میباشد حال پورت سی2 منتظر دریافت پالس میباشد تا وجود کویل برای میکرو قطعی شود ترانزیستور547 همراه دیود زنر و مقاومت سر ی شده با بیس وظیفه دارند وجود کویل را به زبان صفر و یک در اورند در لحظه وصل 314 دیود زنر قطعا خاموش و ولتا دوسر بیس نیز صفر است در نتیجه کلکتور +5 خواهد داشت د ر اوایل زمان قطع314 ترانزیستور547 اشباع میشود که مدت زمان اشباع رابطه مستقیم با تاو (یک پنجم زمان تخلیه)دارد بنابرین با وجود کویل ما پالسی بر روی پورت سی2 خواهیم داشت با همان فرکانس تولید شده از پایه بی یک و پهنای بالس ان بستگی به نوع کویل دارد (مقدار اهمش و اندوکتانسش که اندوکتانس نقش پرنگتری دارد )حال اگر میکرو پالس را شناخت خان اول را رد کرده است واضح است که اگر کویلی نباشد(یا ایسی درایور یا 314 سوخته باشند) همواره +5ولت روی سی2 خواهیم داشت و میکرو انرا نمیپذیرد یا احتمالا اگر پهنای پالس جز تعاریف طراح در میکرو نباشد انرا نمیپذیرد اما اگر پالس معقول باشد مرحله اول گذر از دمو پایان میپذیرد این پایان کلیدیست برای فعال شدن کلاک و پالس چیپ سلکت برای خواندن از مبدل انلوگ به دیجیتال در غیر این صورت میکرو از این مبدل چیزی دریافت نمی کند وسیستم دمو میشود .اگر میکرو شروع به در یافت اطلاعات غلط از مبدل کند سیستم دمو میشود در چه زمانی اطلاعات غلط میشود؟ در زمانی که یکی از سه بلوک (تقویت وانتگرال گیر و مبدل انالوگ به دیجیتال)دچارعیب شوند ووظایف خود را به خوبی انجام ندهند یا از طرفی به علت نفوذ نویز در میکرو پردازش درست صورت نپذیرد ومیکرو اشتباه کند و فرمان دمو صادر شود یا تبادل اطلاعات بین دو میکرو دچار نقص شود نیز دمو میکند اگر تمام ادوات برسی شد و دلیلی برای دمو وجود نداشت یقین داشته باشید برنامه بر حسب رندوم و تصادفی گهگداری دمو میکند که البته این یک فرضیس میکروها را با پروگرامر معتبر و فیوز بیتها را حتما طبق افکار طراح تغییر دهید سعی کنید اس تی کا 200/300 نباشد به یک دفتر طراحی مراجعه و در انجا پروگرام کنید من خود در ابتدا ال سی دیم لاینه چهارش نمیومد که یک بار دیگه پروگرام کردم درست شد سوالی بود در خدمتم " محسن"