آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام دوستان من ماینر 4 را بر یه جایی تنظیم میکنم ولی وقتی میخام این حالت را ذخیره کنم دخیره نمیشه یعنی این منو save program کار نمی کنه یا که من بلد نیستم دخیره کنم لطفا کمکم کنید

ممنون از زحمات استادان

arashbahar

کاربر
2008-10-30
20
12
سلام بر استادان بخش فلزیاب من یه جایی رو میشناسن که مقداری به قول خودمون گنج اونجا هستش من با اجازتون ابعادشو میگم شما بگید که من با ماینر 4 میتونم اونجا رو بزنم یا نه (یه کوهی هستش که درون اونجا رو کندن و اونجا رو با گنج پر کردن بدش اونجارو شبیهه قیف در اوردن و جلوی درش یه سنگ گذاشتن کلفتی سنگ 1 متر هستش و ضمنا بگم که مقدار اجناس داخل اونجا رو اگه به یه کامیون بزنی باز هم میمونه زمین کامیون کم مییاره )

لطفا جواب سوال منو بدین

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام دوستان من ماینر 4 را بر یه جایی تنظیم میکنم ولی وقتی میخام این حالت را ذخیره کنم دخیره نمیشه یعنی این منو save program کار نمی کنه یا که من بلد نیستم دخیره کنم لطفا کمکم کنید

ممنون از زحمات استادان

با سلام وقتی وارد منو می شوید از صفحه کلید شماره 1 را بزنید در این موقع شما وارد منو save program می شوید که تقریبا تا 15 یا 20 برنامه را می توانید ذخیره کنید حالا عددی را که می خواهید برنامه شما به ان اختصاص پیدا کند را انتخاب می کنید مثلا 2 حالا گزینه برگشت را بزنید تا برنامه ذخیره شود بعد از منو خارج شوید
حالا هر وقت خواستید به برنامه ذخیره شده مراجعه کنید گزینه program read و بعد شماره مورد نظر که 2 بوده
را انتخاب و گزینه برگشت که همان enter می باشد را بزنید بعد دستگاه به همان تنظیمات شما شروع به کار می کنید
باز اگر مشکلی داشتید اعلام کنید با تشکر

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام بر استادان بخش فلزیاب من یه جایی رو میشناسن که مقداری به قول خودمون گنج اونجا هستش من با اجازتون ابعادشو میگم شما بگید که من با ماینر 4 میتونم اونجا رو بزنم یا نه (یه کوهی هستش که درون اونجا رو کندن و اونجا رو با گنج پر کردن بدش اونجارو شبیهه قیف در اوردن و جلوی درش یه سنگ گذاشتن کلفتی سنگ 1 متر هستش و ضمنا بگم که مقدار اجناس داخل اونجا رو اگه به یه کامیون بزنی باز هم میمونه زمین کامیون کم مییاره )

لطفا جواب سوال منو بدین
با سلام لطفا سوالتان را در جایی دیگر عنوان کنید این تاپیک مخصوص مسایل مربوط به ساخت و اموزش مدار ماینر می باشد در ضمن شما اگر واقعا می دونی هست دیگه مینرو می خوای چیکار.....

آخرین ویرایش:

poorna

کاربر
2009-03-29
12
11
سلام
دوستاني كه انواع مختلف باتري رو تست كردن لطفا نتيجه كار رو اعلام كنن تا بقيه هم از تجربشون استفاده كنن .
با تشكر

poorna

کاربر
2009-03-29
12
11
سوال ديگه اينكه موقع اسكن كردن زمين سرعت حركت كويل بايد به چه نحوي باشد تا بهترين نتيجه رو بگيريم
با تشكر

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
106
سلام به همگی
من ماینرم یه مشکل داره که puls power صفر هست

هر چی با منو تنظیم میکنم بعد save میکنم بدون اینکه خاموش

کنم تنظیماتش بر میگرده به صفر قبلی همه منو ها درسته غیر از این که save نمیشه

دستگاه با میاد با دمو convertor هم هر دو سالمه

sisco1

Banned
2009-02-02
39
83
سلام به همگی
من ماینرم یه مشکل داره که puls power صفر هست

هر چی با منو تنظیم میکنم بعد save میکنم بدون اینکه خاموش

کنم تنظیماتش بر میگرده به صفر قبلی همه منو ها درسته غیر از این که save نمیشه

دستگاه با میاد با دمو convertor هم هر دو سالمه

دوست عزيز مشكل از bup314 و يا hcpl3120 است چك كن مشكلت حل ميشه
در ضمن دستگاه در حالت دمو منوهاش كارنميكنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza32

sisco1

Banned
2009-02-02
39
83
سوال ديگه اينكه موقع اسكن كردن زمين سرعت حركت كويل بايد به چه نحوي باشد تا بهترين نتيجه رو بگيريم
با تشكر

مكاني رو كه ميخوايد اسكن كنيد بايد لوپ رو بمدت 30 ثانيه اونجا نگه داريد تا اسكن دقيق و خوبي انجام بشه در غير اينصورت دستگاه خطا ميزنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: poorna
بالا