آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
با نظر شما موافقم-فکر نمیکنم باتری اسیدی مشکل خاصی داشته باشه-از لحاظ dc بودن سیگنال دایود 1n4007 و خازن 10000u مشکل رو حل میکنن و مشکلی وجود نداره-اما بحث اینکه باتری های اسیدی خاصیت پسخورد دارن همچنان باقیه.

bahaarجان من تلفنی که با فرهاد صحبت میکردم پیشنهاد داد تغذیه مدارو ببرم رو 24v و لوپ 1*1 استفاده کنم.
البته زمانی که تغذیه مدارو 24 میدیم حتما باید لوپ1*1 وصل باشه وگرنه واسه مدار مشکل پیش میاد و اینکه با تغذیه 24 حتما باید از خازن 10000u استفاده بشه تا ریپل ولتاژ به طور کامل گرفته بشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
نظرتون چیه که دور جعبه مدارو از داخل طوری فلزی بزنیم و اونو به زمین مدار وصل کنیم؟
ممکنه تو نویز گیری مدار تاثیر داشته باشه؟

آخرین ویرایش:
  • Like

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
نظرتون چیه که دور جعبه مدارو از داخل طوری فلزی بزنیم و اونو به زمین مدار وصل کنیم؟
ممکنه تو نویز گیری مدار تاثیر داشته باشه؟
موافقم به هرحال امتحانش ضرری نداره ممنون میشم اگه نتیجه رو به ما هم اطلاع بدین:blow:

poorna

کاربر
2009-03-29
12
11
كسي ميدونه كه اين قطعات ماينر 4 ( كنورتورها و آي سي هايي كه كميابن) تو چه دستگاههاي الكترونيكي ديگه استفاده شده؟ و آيا ميشه از قطعاتي كه يك بار استفاده شدن تو ماينر 4 استفاده كرد؟

• Like

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
كسي ميدونه كه اين قطعات ماينر 4 ( كنورتورها و آي سي هايي كه كميابن) تو چه دستگاههاي الكترونيكي ديگه استفاده شده؟ و آيا ميشه از قطعاتي كه يك بار استفاده شدن تو ماينر 4 استفاده كرد؟
تیپ قطعات ماینر4 کلا نظامیه.نمیدونم تو چه مدار دیگه ای استفاده شده اما کار سخته که یک مدار پیدا کنی که همین ic ها داخلش باشه.
به نظر بنده اگه از رو یک مدار دیگه خیلی با احتیاط و تمیز درشون بیارید بزارید بهتر هم هست!!!چون تو بازار ایران این قطعات با جنس بد ارائه میشن و خیلی پیش اومده که قطعات مورد دار بودن:051:.
شاد-پیروز-سریلند و با خدا باشید.

آخرین ویرایش:

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
با سلام دوستان وقتی به کابل لوپ دستگاهم دست می زنم اژیر میکشد
به نظر شما این طبیعی است یا نباید اینطور باشد به نظر شما چرا به دستم
عکس العمل نشان می دهد

• Like

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
سلام برنامه آي سي هاي كنترلر را از كجا بيارم رفيق .فايل زيپ را دانلود كردم اما برنامه آي سي ها توي آن نبود . لطفا من رو راهنمايي كن پدرام جان

• Like

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
سلام برنامه آي سي هاي كنترلر را از كجا بيارم رفيق .فايل زيپ را دانلود كردم اما برنامه آي سي ها توي آن نبود . لطفا من رو راهنمايي كن پدرام جان
بفرمایید:eek:k:

پیوست‌ها

• Like
بالا