آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
كمك

با تشکر از راهنماییتون .راستی دستگاه من ذرات خاک رو هم میگیره عمق زیادی رو هم نمیزنه.مثلا تو عمق 2متر من کلی آهن و ورق گذاشتم و روشو پر کردم .دستگام نه در حالت دیفالت جواب داد نه تو تنظیمات دیگه جواب داد .... 2تا کویل هم ساختم یکیش با سیم 060 هسته داخلی 22 دور خارجی32 .یکی دیگه هم با سیم نیم سمنان .هر دوتا کویل هم 2.5 اهمه .ولی عمق زیادی نمیزنه.در صورتی که تو توضیهاتش اومده که یه ورق 20*20 رو تو 1.80 میزنه ......لطفا راهنمایی کنید .
من هم تا حدودي اين مشكلو دارم و فرصت نكردم رو دستكاه كاركنم و دليلشو بفهمم به همين خاطر از مديرهاي محترم آقا فرهاد و آقا پدرام خواهش ميكنم كه در اين مورد مارو راهنمايي كنن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
در مورد hcpl3120 آیا HP 3120 قلابیه؟ اخه من دیتا شیتی ازش ندیدم!! انگار یک آی سی من در آوردیه!!!:shalagh:

• Like

DeDe

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-03
599
4,526
دوستان می خواهم یک دستگاه اونگارد یا دقیقا اسمشو نمی دونم از شرکت طلیعه کاوش بخرم به قیمت یک ونیم میلیون ایا اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

• Like

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
دوستان می خواهم یک دستگاه اونگارد یا دقیقا اسمشو نمی دونم از شرکت طلیعه کاوش بخرم به قیمت یک ونیم میلیون ایا اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

من دوسال پیش ازش دستگاه MDL8500 رو خریدم-اما مشکل داشت.یک بار فرستادم شرکتش که ازم 300000تومان گرفتن که مثلا تعمیرش کنن اما اصلا کاری نکرده بودن.
شماره تمام icهای دستگاهاشونم پاک میکنن که اگه خراب شد کسی جز خودشون نتونه درست کنه.

• Like

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
استفاده از باتری اسیدی بر عملکرد مدار چقدر میتونه تاثیر بزاره؟ آیا برد مدار رو کاهش میده؟چه اشکالاتی در اثر استفاده از باتری اسیدی ممکنه پیش بیاد؟

• Like

mazeyar

کاربر
2009-02-04
3
3
:smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help:
سلام من دستگام اماده شده 5 ولت دارم ايسهام را چندين بار عوض و پروگرام كردم ولي باز هم زماني كه دستگاه را روشن ميكنم 40 تا مربع و حتي نور السي دي هم نداريم لطفا كمك كنيد
:mad::dast::dast::dast::dast::dast::boos::boos::boos::boos:

• Like

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
:smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help:
:mad::dast::dast::dast::dast::dast::boos::boos::boos::boos:
ببينيد دوست عزيز اگرفقط atmega32 و دو ای سی cny17 رو روي مدار در جهت درست قراربدين و مابقي آي سي ها رو از روي مدار بردارين بايد دستگاه شما روشن بشه و بعد از نمايش تبليغات بره توي حالت دمو. اگر غيراز اينه مشكل در اين موارد است
1-atmega32 خراب است يا درست نصب نشده
2-فايل هگز خراب است يا مربوط به اين ic نيست
3-در فيوزبيتها دچار اشتباه مي شويد
4-lcd شما خراب است يا درست نصب نشده
5-ولتا

• Like

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
استفاده از باتری اسیدی بر عملکرد مدار چقدر میتونه تاثیر بزاره؟ آیا برد مدار رو کاهش میده؟چه اشکالاتی در اثر استفاده از باتری اسیدی ممکنه پیش بیاد؟
سلام دوست عزیز در وحله اول می خواستم ازتون تشکر کنم به خاطر سطح فعالیت بالا در انجمن اگر همه کاربران به این شکل برای بالا بردن کیفیت و سطح اطلاعات مفید انجمن فعالیت کنن خیلی خوب میشه و اونطوری میشه انتظار داشت که مطالب تازه و غیر تکراری برای بحث در انجمن مطرح بشه.
اما در مورد باطری یکی از دوستان گفته بودن که به خاطر اینکه باطریهای اسیدی دارای ظرفیت خازنی هستن بهتره که از باطری خشک استفاده بشه ولی راستش اگه به مدار یه نگاهی بندازید میبینید یه خازن 10000uf در ورودی برق مدار با باطری موازی شده که ظرفیت خازنی باطری در مقابل اون به چشم نمیاد و این باعث رد فرضیه فوق میشه از طرفی باطریهای سیلد اسید هم دارای قدرت و جریاندهی بالاتری هستن و هم دارای قیمت پایینتری و در یکی از عکسهای که آقا فرهاد از مدارشون ارسال کرده بودن ایشون هم از این نوع باطری استفاده کرده بودن. البته این نظره منه و چندان هم علمی نیست ولی من که تست کردم تفاوتی ندیدم .

ماهان2

کاربر vip
کاربر
2009-04-18
45
31
سلام خدمت دوستا من بعد از چند روز كار با دستگاه دستگاه هنگ كرد وديگر لوپ را نمي شناسه وقتي تست كردم ديدم پالسي كه براي لوپ مياد يكسرست ايسيهامه تماما عوض كردم بازم مشكل حل نشد چيكار كنم در ظمن بعضي وقتي ميشناخت ولي الن ديگه ان يبارم كه مياد بشناسه دستگاه ريست ميكنه

• Like

electronic5

کاربر
2009-04-19
20
17
tehran
جناب بهار به نظر من نیازی به کریستال به کریستال به منفی تو این مدار نیست چون با ابن کار هم نویز دستگاه زیاد میشه هم برد دستگاه خیلی کمتر میشه.من این کارو انجام دادم ولی نتیجه افتضاح بود.

بالا