آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
با سلام اقا فرهاد منظور از ثبات دستگاه این است که وقتی دستگاه را تنظیم می کنم و لوپ را حرکت می دهم یا بالا پایین میبرم دستگاه بی علت اژیر می زند و از ثبات کاری خارج می شود رفرنس هم میکنم با هم همینطور میشود و منظورم از بالا امدن بدون لوپ دستگاه بعد از نشان دادن دمو بالا می اید! با تشکر از شما .اقا فرهاد یه دونه ای

آخرین ویرایش:

fery

کاربر
2006-11-16
237
1,067
iran
fery11.blogfa.com
پاسخ stefani55

سلام

دوست گرامی stefani55 جان ..فکر میکنم این مشکل را قبلا توضیح

داده باشم اما باز هم میگم.

برای این کار باید چند مرحله را انجام داد.

1: گزینه object saiz را باید بالای 3 بزارید.

2: استفاده در کوه ها و سرزمین هایی که املاح معدنی در انها زیاد

است .باید از کویلهایی که از ورقه شیلد و گرافیت عایق شده اند باید

استفاده شود.

stefani55 جان این کار را بکن مشکل حل میشود. نشد در خدمتم.

موفق باشی.......

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
د.ستان من تو g1 ورودی 18 ولت دارم ولی خروجی 0.16 ولت برق به نظر شما اشکال من از کجاست

لطفا کمکم کنید

sabzi

کاربر
2009-02-24
14
8
سلام من تمام قططعات ماينر 4 رو خريدم ولي الان براس ساختن يه كويل كوچك مشكل دارم لطفا راهنمايي كنيد متشكر م.

mohammad177

کاربر
2007-04-23
3
0
با سلام
ایا نقشه ای هست که با ان پروگرمر بسازم که ایسی فلشهی رسیور را با ان فلش کنم ممنون میشم کمکم کنید

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
122
سلام
چند روزی به دلیل وجود اشکال در خطوط تلفن نتوانستم به سایت سر بزنم.
این هم طریقه پیچیدن نوار آلومینیومی روی کویل:
ابتدا چند دور سیم به دور سیم پیچ پیچیده و آن را به یکی از دوسر سیم پیچ
وصل کنید و نوار را روی آن بپیچید به طوری که نوار به تکه سیم وصل شود و این کار را تا آخر ادامه دهید،برای وصل کردن کابل به سیم پیچ توجه داشته باشید که شیلد کابل به سیمی که به شیلد کویل وصل است متصل شود.در ضمن سر دیگر نوار باید آزاد باشد.

آخرین ویرایش:

electronic5

کاربر
2009-04-19
20
17
tehran
سلام ٱقا فری من ماینر 4 رو ساختم .مشکلی که دارم اینکه دستگاه بدون لوپ بالا میاد . ولی وقتی که لوپ رو وصل میکنم بعد از تبلیغات کارخانه تمام نوشتهای lcd محو میشه.در ضمن به محض روشن کردن دستگاه صدای ویزه تو لوپ شنیده میشه.لطفا کمکم کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: haikel774

electronic5

کاربر
2009-04-19
20
17
tehran
سلام آقا فری . ممنون که جواب منو دادین.ولی هم -5 هم+5 ولت دارم از dc2dc minmax استفاده م
کردم. اما بجای lm4040 از lm385 استفاده کردم و بجای 1v5ke400ca از 1v5ke440ca استفاده کردم.
دستگام بدون لوپ بالا میاد و میتونم وارده تمام منوها بشم و تغییرشون بدم. لطفا راهنمایم کنید.

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
سلام آقا فری . ممنون که جواب منو دادین.ولی هم -5 هم+5 ولت دارم از dc2dc minmax استفاده م
کردم. اما بجای lm4040 از lm385 استفاده کردم و بجای 1v5ke400ca از 1v5ke440ca استفاده کردم.
دستگام بدون لوپ بالا میاد و میتونم وارده تمام منوها بشم و تغییرشون بدم. لطفا راهنمایم کنید.
سلام دوست عزيز:
من هم همين مشكل رو دارم هم روي ماينر 2 و هم روي ماينر 4 .كانورتورهام اول minmax بود ولي حالا كانورتورهاي اصلي تراكو پاور روي مدارمه و همه ولتاژهام درسته از lm385 استفاده كردم و روي پايه شماره 1 ads7816p دقيقا 2.5 ولت دارم و فايلهاي هگزم رو هم چند بار عوض كردم و چندتالوپ با اهمهاي مختلف امتحان كردم .يه كمي الكترونيك بلدم و طبق تحليل و عيبيابي كه از مدارهام انجام دادم به اين نتيجه رسيدم كه اين مشكل تنها ميتونه از ADS7816 باشه چون حتي وقتي از رو مدار برش ميدارم تو دستگاهم هيچ تعقيري به وجود نمياد .
البته آقا فري يه كم نسبت به ما كم لطفا و جواب پستاي مارو كمتر ميدن اگه خداي نكرده بي ادبي نسبت به ايشون كرديم همينجا ازشون معذرت خواهي ميكنم . :dast:ما كوچيك همه دوستان هستيم .
آقا فري لطف كنيد جواب مارو بدين اگه با نظر من مخالفيد كه راهنمايي كنيد و اگر موافقيد تو پيام خصوصي آدرس جاي كه خودتون قطعات رو گرفتين و از كيفيتش مطمعن هستين به ما هم بدين چون من تابه حال پنجتا آي سي ADS7816P گرفتم البته همه رو از پيام گرفتم كه AGBT و lm4040 ايشون هم مشكل داشت و مجبور شدم اونها رو مجدد از جاي ديگه تهيه كنم .دوست عزيزم electronic5 اگر به نتيجه اي رسيدين حتما به من هم خبر بدين من هم همين كارو مي كنم
يك بار ديگه از آقا فري خواهش ميكنم كه كمك كنن تا مشكل من و اين دوستمون حل بشه .
با تسكر
Bahaar

بالا