آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
سلام دوست عزیز(imperator)
1-نه ديودهای sa5.0 و 1V5KE400CA جهت ندارند!
2-اگر به عکسهای که آپ کردم دقت کنید اونها(ديودهای 1V5KE400CA ) از وسط باهم سری شدن و به جای وصل نیستن یعنی از دو نقطه وصل میشن.
3-این برد برای ماینر 1تا4 مشترکه و اون سوراخها که شما میفرمایید برای نصب یک کانورتور و چند قطعه دیگه در ماینر 1و2 هست به عکسهای بالا نگاه کنید متوجه میشید.
4-بازهم به عکسهای بالا نگاه کنید مثبت بازر سمت ترانزیستورBD135 نصب میشه.

پارس

کاربر
2009-04-12
18
20
وقتی دستگاه بالا میاد در لوپ همش صدای پالس ( وز وز ) میاد ! ایا طبیعی هست ؟ p1 چطوری تنظیم میشه ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
سلام safye جان-من ای همه راهو رفتم تهران تمام قطعاتو پیدا کردم
حتی dc to dc های تراکو پاور هم از طریقی بدست آوردم-اما از صبح تا شب گشتم اما دیودهارو پیدا نکردم و دست از پا درازتر برگشتم و حالا مدارم رو هواست.
sa5.0oca و 1v5ke400ca رو پیدا نکردم.
lm4040-2.5 هم پیدا نکردم اما یک مشابه الکی گیر اوردم.
اگه کسی اینارو داره یک شماره حساب بده تو پیام خصوصی.هزینشم مهم نیست.
کمک کنیییییید

آخرین ویرایش:
  • Like

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
سلام دوست عزیز(imperator)
1-نه ديودهای sa5.0 و 1V5KE400CA جهت ندارند!
2-اگر به عکسهای که آپ کردم دقت کنید اونها(ديودهای 1V5KE400CA ) از وسط باهم سری شدن و به جای وصل نیستن یعنی از دو نقطه وصل میشن.
3-این برد برای ماینر 1تا4 مشترکه و اون سوراخها که شما میفرمایید برای نصب یک کانورتور و چند قطعه دیگه در ماینر 1و2 هست به عکسهای بالا نگاه کنید متوجه میشید.
4-بازهم به عکسهای بالا نگاه کنید مثبت بازر سمت ترانزیستورBD135 نصب میشه.

سلام-این دیودها رو از کجا گرفتین؟:busted_red:

• Like

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
sa5.0oca و 1v5ke400ca و lm4040-2.5 گیر نمیاد-کمک کنید:smilie_help:
:busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red:
:busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red:

• Like

electronic5

کاربر
2009-04-19
20
17
tehran
سلام جناب bahar لطفا بگید دلیل وصل کردن کریستال ها به هم چیه و در انتها به کجا نصب شده ؟ آیا برای ********** کردن نویزهای احتمالی هست ؟لطفا طریقه نصب کردن سیمها رو توضیح بدید با تشکر فراوان...

• Like

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
سلام جناب bahar لطفا بگید دلیل وصل کردن کریستال ها به هم چیه و در انتها به کجا نصب شده ؟ آیا برای ********** کردن نویزهای احتمالی هست ؟لطفا طریقه نصب کردن سیمها رو توضیح بدید با تشکر فراوان...
بله بدنه فلزی کریستالهارو با یک سیم به منفی مدار وصل کردم تا از تاثیر نویزها و عوامل خارجی در عمان باشن

• Like

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
وقتی دستگاه بالا میاد در لوپ همش صدای پالس ( وز وز ) میاد ! ایا طبیعی هست ؟ p1 چطوری تنظیم میشه ؟
دوست عزیز یه کم بیشتر توضیح بدین که در چه مرحله ای این اتفاق می افته آیا دستگاه به طور کامل بالا میاد یا پیغام خاصی میده

• Like

پارس

کاربر
2009-04-12
18
20
وقتی دستگاه بالا میاد(در زمانی که صفحه اصلی میاید و به فلزات هم تاسیر نشون میده) در لوپ همش صدای پالس ( وز وز ) میاد ! ایا طبیعی هست ؟ p1 چطوری تنظیم میشه ؟

• Like
بالا