سلام. دستگاه رادیو پخش سایپا روشن نمی شود و فکر کنم مشکل SMD دارد. مشابه SMD BMD 6Z چه نوعی هست؟؟
H hoseyn.kh45 کاربر vip کاربر 2022-06-12 2 0 2022-08-10 #1 سلام. دستگاه رادیو پخش سایپا روشن نمی شود و فکر کنم مشکل SMD دارد. مشابه SMD BMD 6Z چه نوعی هست؟؟
Service Manual D e b u g g e R مدیرکل معاونت انجمن 2007-06-19 14,132 178,833 iRanTK.iR 2022-08-10 #2 hoseyn.kh45 گفت: سلام. دستگاه رادیو پخش سایپا روشن نمی شود و فکر کنم مشکل SMD دارد. مشابه SMD BMD 6Z چه نوعی هست؟؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود بر شما بخش نرم افزارهاي الکترونیکی چه ارتباطی با پخش خودروی سایپا دارد ؟ به نظرتون بهتر نبود مدل پخش رو مینوشتید و يک تصوير از محل قطعه و خود قطعه ای که فکر می کنید خراب هست میگذاشتید ؟ بعد این عنوان SMD که برای مشکلتون نوشتید به نظرتون درست هست و اشکالی نداره ؟
hoseyn.kh45 گفت: سلام. دستگاه رادیو پخش سایپا روشن نمی شود و فکر کنم مشکل SMD دارد. مشابه SMD BMD 6Z چه نوعی هست؟؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود بر شما بخش نرم افزارهاي الکترونیکی چه ارتباطی با پخش خودروی سایپا دارد ؟ به نظرتون بهتر نبود مدل پخش رو مینوشتید و يک تصوير از محل قطعه و خود قطعه ای که فکر می کنید خراب هست میگذاشتید ؟ بعد این عنوان SMD که برای مشکلتون نوشتید به نظرتون درست هست و اشکالی نداره ؟