سلام
اول بگم که خوشحال هستم از اینکه این بخش ایجاد شد .
و امیدوارم که باز همه برگردن به انجمن
از مدیر محترم درخواست میکنم که نامی برای این بخش قرار داده و مهم قرار دهند .
چرا که بایید به روز باشین .
این جانب تمام برنامه ها را را با RT و به وسیله جیتک انجام میدهم چراکه خود در اوردن و جا زدن ایسی EMMC خود دارایه پروسه میباشد . , پول بیخودی برای خرید اداپتور که الان شده ؟؟؟ را نمیخرم .
در حال حاظر هم عکس های از اتصالات بعضی از مدارات را که در بعضی سایت ها دیدم و خودم هم تجربه کردم را قرار میدهم .
و از همکاران هم درخواست میکنم که در انجمن قرار دهند

اول از همه بگم که عکسی که میبینید ملاک اصلی تمام برنامه ریزی ها میباشد .

و شما با تهیه سرویس منوال هر دستگاهی خیلی راحت میتوانید پایه ها را مشخص کرده و اتسالات مربوطه را برقرار کنید وجیتک را انجام دهید .
البطه ناگفته نمونه که این ایسی های EMMC که اول در گوشی ها مورد استفاده قرارگرفت و بعد به دستگاه های TV راه پیدا کرد به ایسی هارد مشهور میباشد .
در مورد فایل هاهم امیدوارم که مدیریت سایت ترتیبی دهند که راحت و یا به روشی فایل ها را انتقال داد به سایت چرا که داری هجمی در حدود 2.5 گیگ میباشد و در حال حاظر بعضی از همکاران به خریدو فروش انها اقدام میکنند و متاسفانه به گذشته خود فکر نمیکند که .......
البطه در فرصت های دیگر عکس های دیگر هم قرار خواهد گرفت و از همکاران باز درخواست میکنم که کمک کنند به این مقوله ....اول بگم که خوشحال هستم از اینکه این بخش ایجاد شد .
و امیدوارم که باز همه برگردن به انجمن
از مدیر محترم درخواست میکنم که نامی برای این بخش قرار داده و مهم قرار دهند .
چرا که بایید به روز باشین .
این جانب تمام برنامه ها را را با RT و به وسیله جیتک انجام میدهم چراکه خود در اوردن و جا زدن ایسی EMMC خود دارایه پروسه میباشد . , پول بیخودی برای خرید اداپتور که الان شده ؟؟؟ را نمیخرم .
در حال حاظر هم عکس های از اتصالات بعضی از مدارات را که در بعضی سایت ها دیدم و خودم هم تجربه کردم را قرار میدهم .
و از همکاران هم درخواست میکنم که در انجمن قرار دهند

اول از همه بگم که عکسی که میبینید ملاک اصلی تمام برنامه ریزی ها میباشد .

و شما با تهیه سرویس منوال هر دستگاهی خیلی راحت میتوانید پایه ها را مشخص کرده و اتسالات مربوطه را برقرار کنید وجیتک را انجام دهید .
البطه ناگفته نمونه که این ایسی های EMMC که اول در گوشی ها مورد استفاده قرارگرفت و بعد به دستگاه های TV راه پیدا کرد به ایسی هارد مشهور میباشد .
در مورد فایل هاهم امیدوارم که مدیریت سایت ترتیبی دهند که راحت و یا به روشی فایل ها را انتقال داد به سایت چرا که داری هجمی در حدود 2.5 گیگ میباشد و در حال حاظر بعضی از همکاران به خریدو فروش انها اقدام میکنند و متاسفانه به گذشته خود فکر نمیکند که .......
تشکر بسیار
پیوستها
-
97.8 کیلوبایت بازدیدها: 1,259
-
7.9 مگابایت بازدیدها: 520
آخرین ویرایش: