آی پی امداد
abtahi

مشکل: ERORR در ترازوی دیجیتال پند مدل PX6000

A R A S H

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-01
445
6,870
فارس
من یه مورد با پیغام ارور داشتم مشکل از خرابی ایسی سازنده ولتاژ منفی ۵ ولت بود , ایسی icl7660 ولتاژ منفی رو نمیساخت ، البته این ترازو طی سالهای ساخت چندین مدل و ورژن برد عوض کرده و هر برد تفاوت داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

sahamipoor

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-01-21
950
4,478
پارس
دورد همکاران گرامی...
آی سی های TX33 یا AV620 فقط ایجاد ولتاژ نمیکنند..این آی سی یک مقایسه گر حساس به ولتاژ بسیار دقیق هست.چرا که با قرار گرفتن وزنه روی لودسل وفشار اومدن به صحفه پیزو الکتریک داخل اون . امپدانس بین پایه های خروجی والبته که اختلاف پنانسیل تغییر میکنه و این آی سی اون تغییر رو تقویت ومحاسبه میکنه وبه مبدل آنالو به دیجیتال پردازنده اصلی میده وبرای شما وزرن رو محاسبه میکنه...
پس این قطعه بسیار کارش مهمه ودقت این آی سی میتونه گرم های کم رو تشخیص بده وتابحال ندیدم که خراب بشه مگر اینه ولتاژ بالایی بهش برسه...پس عمدتا خود لود سل یا باسکول خراب میشوند
آی سی مقایسه گر در خروجی خودش 3.3 تا 1.2 وگاهی تا 5 ولت رو ایجاد میکنه و با اعمال وزن بین این رنج رو مقایسه میکنه..پس با وجود ولتاژ های مورد نیاز فقط میمونه لود سل وخود برنامه اصلی ایراد داشته باشه
موفق وپیروز باشید

علی زیمنس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2021-05-23
23
23
28
سلام دوستان و مهندسین عزیز
بنده ی ترازو ی پند مدل px7500s با همین مشکل دارم روی برد هیچ پتانسویو متری وجود نداره برای کالیبراسیون
اگه کسی نحوه ی کالیبراسیون این مدل رو میدونه راهنمایی کنه ممنونم

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
112
136
ایران
www.armaniset.ir
با سلام . دوست عزیز این ترازو نیاز به کالیبراسیون دارد و برای کالیبراسیون شما ابتدا دستگاه را خاموش نمایید روی صفحه کلید عدد سه را بگیرید و ترازو را روشن کنید روی صفحه ال سی دی وسط عدی را مشاهده می نمایید این عدد باید 1800 باشد اگر کمتر یا بیشتر بود بوسیله پتانسیومتر روی بورد عدد را به 1800 تنظیم می کنید . موفق باشد .

سلام بزرگواران اگر ترازو بعد از روشن شدن واتو کالیبره شدن شروع کنه به بالاتر رفتن اعدادش بمرور روی صفر بطور منظم وپیوسته ونشان دادن وزن درحالت خالی بودن ،دلیل چی میتانه باشه سارتریوس آلمان هست آیا تغذیه مشکل داره؟ بعد یکدقیقه که صفرش میکنم دیگه صفر میمانه .سپاس

hosen sha

کاربر
سلام به دوستان وقتی این ارور ظاهرشد لودسل کالیبر نیست ساده‌ترین روش گذاشتن وزنه حدود ۲۰گرم رویکفه میباشد.در روشن جاموش کردن درست میشه ولی وزنه باید بمونه

بالا