آی پی امداد
abtahi

یکسره کار کردن جارو برقی با دور تند

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
238
213
25
اصفهان
درود به شما همکاران عزیز

یه برد جارو برقی دارم برای تعمیر که به گفته ی مشتری، جارو برقی هنگام روشن شدن با حداکثر سرعت کار می‌کنه و کم نمیشه.

میخواستم بدونم کدوم بخش رو بررسی کنم؟

تست سرد از ترایاک گرفتن مشکلی نداشت.

قسمت ورودی ولتاژ کدوم قسمته؟

پتاسیومتر بزرگ مشکلی نداره ولی پتاسیومتر کوچک فیبری برد وقت تست اهم میگیرم در حد مگا اهم نشون میشه

پیوست‌ها

• 394.7 کیلوبایت بازدیدها: 32
  • 382.9 کیلوبایت بازدیدها: 28
  • 365.9 کیلوبایت بازدیدها: 33

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,404
1,623
همه قطعاتو تست کنید خصوصا دیاک و ترانزیستورهای پشت برد و پتانسیومترها

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
238
213
25
اصفهان
درود. بله تست کردم مشکلی نبود

فقط پتاسیومتر کوچک 25 کیلو اهم رو وقتی تست اهم میگیرم پایه ی چپ و راست نسبت به پایه وسط در حد مگا اهم نشون میده.

تست گرم به چه صورت هست؟

قسمت ورودی ۲۲۰ ولت همینجا هست که مشخص کردم؟

پیوست‌ها

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
238
213
25
اصفهان
مولتی متر رو به قسمت خروجی که به موتور متصل میشه زدم و هر چقدر پتاسیومتر رو میچرخونم، ولتاژ روی 220 ثابت هستش

پیوست‌ها

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
606
742
کوهبنان کرمان
بادرود. شما پایه گیت رو ازاد کنید و به برق وصل کنید که مطمعن بشید ترایاک سالمه. و نباید موتور کارکنه. اون که گفتین ولتاژ روی 220 هست بجای اهمتر یک لامپ رشته ای وصل کنید چون روی اهمتر کم وزیاد شدن ولتاژ مشخص نمیشه. اگر با ازاد کردن گیت بازم با دور تند یا در لامپ بانور زیاد روشن بشه ترایاک سوخته.

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
238
213
25
اصفهان
بادرود. شما پایه گیت رو ازاد کنید و به برق وصل کنید که مطمعن بشید ترایاک سالمه. و نباید موتور کارکنه. اون که گفتین ولتاژ روی 220 هست بجای اهمتر یک لامپ رشته ای وصل کنید چون روی اهمتر کم وزیاد شدن ولتاژ مشخص نمیشه. اگر با ازاد کردن گیت بازم با دور تند یا در لامپ بانور زیاد روشن بشه ترایاک سوخته.

متشکرم 🙏

با تعویض همون پتاسیومتر ۲۵ کیلو کوچک مشکلش حل شد و الان با تغییر دادن پتاسیومتر بزرگ نور لامپ کم و زیاد میشه

بالا