آی پی امداد
abtahi

مشکل: یخ ساز يخچال و فريزر سايد باي سايد 25 فوت مدل FRS-2613 دووالکترونیک

اردشیر00

کاربر
2014-06-01
11
26
سلام

يخچال و فريزر سايد باي سايد 25 فوت مدل FRS-2613 دووالکترونیک دارم لوله ابریز قالب یخ سازش یخ میزنه .دور لوله یک المنت هست تست کردم سالمه رله مربوط به المنت هم تست کردم سالمه ولی از عملکرد ومقدار دمای اتمنت اطلاعی ندارم .توی لوله اب جمع میشه ویخ میزنه .ممنون میشم راهنمایی کنید

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
اگر المنت ورله مربوطه سالم است،شیر برقی ایراد دارد ونمی تواند کامل جلوی آب ورودی راببندد-المنت لوله آب تنها تا حدی میتواند کانال را باز نگه دارد وبا ورود آب بیشتر یخ زدگی ونشت به اطاف حتمی است

اردشیر00

کاربر
2014-06-01
11
26
سلام
استاد گرامی شیر برقی رو هم عوض کردم باز هم اب جمع میشه یخ میزنه،این اب اضافه طبیعیه یا نه ،میتونه عیب از کار کرد هیتر باشه لطفا راهنمایی کنید

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
گاهی مورد داشتیم که قطعه نو ایراد داشته وتعمیر کار را به اشتباه انداخته،شما با وصل کردن شلنگ آب به شیر برقی در بیرون از یخچال آنرا چک کنید،بگذارید ساعتی بماند ونباید حتی یک قطره عبور دهد-در شهرهایی که فشار آب کم است واز پمپ تقئیتی استفاده میکنند نیز این مشکلات وجود دارد
در غیر اینصورت به طور دقیق تری المنت کانال چک شود

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام
استاد گرامی شیر برقی رو هم عوض کردم باز هم اب جمع میشه یخ میزنه،این اب اضافه طبیعیه یا نه ،میتونه عیب از کار کرد هیتر باشه لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز شیر برقی رو با آب شمارش عوض کردی یا فقط شیر برقی رو عوض کردی؟
احتمال داره آب شمارش ایراد داشته باشه

اردشیر00

کاربر
2014-06-01
11
26
با سلام
از راهنماییتون سپاسگذارم،عیب از همون شیر برقی(چینی) بود دوباره عوض کردم درست شد

بالا