آی پی امداد
abtahi

مشکل: یخچال فریزر الکترو استیل مدل es27 ارور e12 میده

majid..

کاربر
2013-04-05
237
327
دوست عزیزاحتمالا ایرادE2را نشان میدهدکه مربوط به خرابی سنسورمحیط فریزر است ولی سون سگمنت نمایشگرایراددارد و12خوانده میشودلطفاتصویری از خطا را درسایت قراردهید تا از شرکت استعلام کرده وفردا جواب قطعی آن را بدهم

سلام دوست عزیز این هم عکس Photo0061-1.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fakoor86

majid..

کاربر
2013-04-05
237
327
سلام خدمت دو ستان و نمایندگی های الکترو استیل هنوز نفهمیدید این ارور مال چی هست؟؟؟؟ از شرکتی که با هاش کار میکنید بخواین بار علمی تونو بالا ببره

majid..

کاربر
2013-04-05
237
327
سلام خدمت دو ستان و نمایندگی های الکترو استیل هنوز نفهمیدید این ارور مال چی هست؟؟؟؟ از شرکتی که با هاش کار میکنید بخواین بار علمی تونو بالا ببره

sabalan-co

کاربر
2012-06-23
101
283
آذربایجان
دوست عزیز بعضی خطاها به مرور بعد از مقدار استفاده معین بروز میدهدوفی ابداهه نمیتوان گفت مشکل از کجاست ولی به هر حال همانگونه که وعده داده بودم بعد از پرس وجواز شرکت سازنده مشکل از قطعی ویا نویز بین کابل رابط برد ونمایشگر میباشدکه ممکن است سیمها قطعی پیداکرده اندویا شلی در سوکتها باشد که به سادگی با یک کنترل ساده قابل اصلاح است موفق باشید

majid..

کاربر
2013-04-05
237
327
دوست عزیز بعضی خطاها به مرور بعد از مقدار استفاده معین بروز میدهدوفی ابداهه نمیتوان گفت مشکل از کجاست ولی به هر حال همانگونه که وعده داده بودم بعد از پرس وجواز شرکت سازنده مشکل از قطعی ویا نویز بین کابل رابط برد ونمایشگر میباشدکه ممکن است سیمها قطعی پیداکرده اندویا شلی در سوکتها باشد که به سادگی با یک کنترل ساده قابل اصلاح است موفق باشید

سلام متشکرم ولی از کابل نیست فکر کنم صفحه دیس پلی خراب باشد صفحه دیس پلی چقدر هست یه استعلام قیمت ی***ید

• Like

angle_88

کاربر
2014-01-14
15
12
35
قروه
با سلام و درود این ارور مربوط به عدم ارتباط بین برد اصلی و برد نمایشگر هست.موفق باشید.

• Like

majid..

کاربر
2013-04-05
237
327
سلام ایراد از صفحه دیس پلی بود با تعویض برد دیس پلی یخچال راه افتاد با تشکر

• Like

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
در ایرا داتی که جز خطا های متداول نیست،اکثرا مشکل برد یا یکی از کیت هامطرح است باید به صورت سنتی به دنبال خطا گشت البته آخرین جواب توسطsabalan-co قابل تامل است

آخرین ویرایش:
  • Like

تیموری فر

کاربر
2013-02-24
17
29
سلام منم همین مشکل رو دارم برد رو چند تهیه کردید موتور هم روشن نمیشه اره

بالا