آی پی امداد
abtahi

یاری و کمک در تعمیرات یخچال و فریزر

Arash1981

کاربر
2010-12-23
5
2
با عرض سلام و خسته نباشید .دو روز پیش یخچال فریزر سامسونگ RT45 بنده مشکلی پیدا کرده که از این قراره .از پشت یخچال صدای تق تق رله شنیده میشد که وقتی مراجعه کردم اگه اشتباه نکنم اسم قطعه را دیدم خازن یخچال چربی زیادی از قطعه زده بیرون رفتم همون قطعه را خریدم و یحچال درست شد و دوباره کار کرد ولی بعد از 24 ساعت دوباره صدای تق تق رله را دوباره شنیدم ولی ایندفعه نمیدونم مشکلش چیه ؟ چون خازن سالمه ولی رله که به موتور یخچال وصله خیلی داغ میشه .حالا سوالم اینه که مشکلش چیه آیا رله میتونه باعث روشن نشدن موتور یخچال بشه ؟ آیا موتور یخچال مشکلی براش پیش اومده ؟ چگونه میتونم مطمئن بشم که موتور یخچال سالمه ؟
ممنونم سریعا جواب سوالم را بدهید.

HOSE IN

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-10-28
1,494
8,663
KARAJ
سلام دوست گرامی
اگرباتعویض رله مشکلتون حل نشدموتوریخچال ب احتمال زیادخرابه............موتورجدیدروتورشون زودلق میشه و کمپرسش بشدت افت میکنه بازنظرات دیگردوستان جویا بشید
اگرنیازب موتوربودحتمن ازموتوردانفوس المانی استفاده کنیداکثرموتورهای ک درداخل کشورموجوده تقلبیه ودرشرکتهای داخلیه ایران جمع میشنداصلن کیفت ندارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

davodpor

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2014-03-24
237
1,536
ايران
با سلام دوست عزيز اول از خازن مطمن باش يكبار ديگه تعويض كن خازن زمان استارت موتور كاراي داره مواردي داشتم كم زياد كردن ظرفيت خازن صدمه به موتور ميزند چك كنيد اطلاع دهيد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arash1981

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,330
ایران
باسلام

آیا این خازن و رله روی یک برد مدار چاپی بود فقط روی مدارچاپی فوق فقط این دو قطعه بوده یا یک برد کامل شامل انواع قطعات الکترونیکی بود اگر چنین است حتما از زیر و روی برد مزبور عکسهای باکیفیت و خوانا بودن قطعات قرار بده تا بهتر راهنمایی و ارزیابی شود

Arash1981

کاربر
2010-12-23
5
2
با سلام دوست عزيز اول از خازن مطمن باش يكبار ديگه تعويض كن خازن زمان استارت موتور كاراي داره مواردي داشتم كم زياد كردن ظرفيت خازن صدمه به موتور ميزند چك كنيد اطلاع دهيد
منون از پاسخ تون .اگه خازن را تعویض کنم و جواب نداد بعد چگونه میتوانم موتور یخچال را تست کنم .آیا بنده میتونم تستش کنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: davodpor

Arash1981

کاربر
2010-12-23
5
2
سلام دوست گرامی
اگرباتعویض رله مشکلتون حل نشدموتوریخچال ب احتمال زیادخرابه............موتورجدیدروتورشون زودلق میشه و کمپرسش بشدت افت میکنه بازنظرات دیگردوستان جویا بشید
اگرنیازب موتوربودحتمن ازموتوردانفوس المانی استفاده کنیداکثرموتورهای ک درداخل کشورموجوده تقلبیه ودرشرکتهای داخلیه ایران جمع میشنداصلن کیفت ندارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی خوب تون .آیا قیمتی از این موتور شما در دست دارید؟

Arash1981

کاربر
2010-12-23
5
2
باسلام

آیا این خازن و رله روی یک برد مدار چاپی بود فقط روی مدارچاپی فوق فقط این دو قطعه بوده یا یک برد کامل شامل انواع قطعات الکترونیکی بود اگر چنین است حتما از زیر و روی برد مزبور عکسهای باکیفیت و خوانا بودن قطعات قرار بده تا بهتر راهنمایی و ارزیابی شود
ممنونم از سوال تون .دوست عزیز خازن کنار موتور در پایین یخچاله و رله هم همینطور.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: davodpor

ahmad.ash

کاربر
2014-11-17
20
1
با عرض سلام و خسته نباشید به شما دوست عزیز
اگر شمارتونو تو پیام شخصی بهم بدید ممنون میشم

mojtaba984

کاربر
2016-05-10
92
60
بندرعباس
درود خدمت اساتید. یخچال فریزر k826 تکنوسان با مشکل یکسر کار کردن. ممکنه راهنمایی کنید ایرادات شایع این مدل چیه؟

بالا