ممنون از لطف جنابعالی.ویدیو رو دانلود کردم و دیدم.پلوپزی که در فیلم بود صفحه نمایشش کار نمیکرد.چون برق نول یا فاز(فرق نمیکنه کدومش)از طریق سیم قرمز که از داخل ترموفیوز رد میشد به صفحه نمایش نمیرسید و روشن نمیشد چون ترموفیوز سوخته بود.ولی پلوپز من برق از طریق سیم قرمز وارد صفحه نمایش میشه وصفحه نمایش دستگاه روشن میشه که نتیجه میگیریم ترموفیوز مربوطه سالمه.مشکل پلوپز بنده اینه برق برای المنت نمیاد.برق از طریق سیم قرمز به یکسره المنت میرسه ولی سره دیگه المنت که یه سیم ابی که از برد میاد و از رله،برقو به المنت نمیده که المنت روشن بشه.حالا نمیدونم رله خرابه یا برد.ولی چیزی که مشخصه برق تا یک پایه رله میاد که احتمالا اگر رله عمل کنه وبرقو به سیم ابی که به سره دیگه المنت وصله برسونه المنت روشن میشه.نه. سنسور دما با ترمو-فیوز کاملا فرق می کنه. سنسور دما وظیفه اش سنجش دما و انتقال آن به برد کنترل برای روشن و خاموش شدن به موقع دستگاه طبق تنظیمات هست ولی فیوز حرارتی نقش محافظتی در برابر حرارت بیش از حد و جلوگیری از سوختن المنت و دفرمه شدن بدنه دستگاه داره. و همچنین جلوگیری از آتش سوزی.
برای درک بهتر از محل قرار گیری ترموفیوز(ها) این ویدئو را از پلوپزی مشابه ببینید. نسخه ی فشرده و کم حجم برای دسترسی آسان پیوست شد.
محل ترموفیوز در تصویر ارسالی خودتون رو با دایره آبی مشخص کردم.