با سلام ...مدتی که وقتی کلید تصویر را در گوشیcommax سیاه و سفید فشارمیدم تا زمانی که کلید را نگه داری تصویر هست و می تونی ببینی.. ولی تا کلید را رها میکنی تصویر میره؟؟؟؟؟
مشکل از چی میتونه باشه؟
با سلام خدمت همکار گرامی معمولا کنتاکت های کلید فشاری زیاد اسیب پذیرند شما ابتدا با اسپری چرب این کنتاک را شستشو دهید احتمالا مشکل شما حل میشود اگر نشد با اهم متر کلید را تست ومدار مربوطه را به لحاظ شارژ قلع ولحیم سردی بررسی ونتیجه را اعلام کنید
با سلام خدمت همکار گرامی معمولا کنتاکت های کلید فشاری زیاد اسیب پذیرند شما ابتدا با اسپری چرب این کنتاک را شستشو دهید احتمالا مشکل شما حل میشود اگر نشد با اهم متر کلید را تست ومدار مربوطه را به لحاظ شارژ قلع ولحیم سردی بررسی ونتیجه را اعلام کنید
سلام واحترام
من برای شستشوی قطعات مثل پتانسیومترها وکلیدها وهوک از اسپری خشک(غیرروغنی)ناهید استفاده میکنم می خواستم بدونم چه تفاوتی داره از اسپری روغنی یا خشک استفاده کنی بعضی ازاساتید میگن از روغنی استفاده کن بعضی ها مثل شما سفارش کردید از بااسپری کنتاکتورشور روغنی شستشو دهید؟؟
با سلام ...مدتی که وقتی کلید تصویر را در گوشیcommax سیاه و سفید فشارمیدم تا زمانی که کلید را نگه داری تصویر هست و می تونی ببینی.. ولی تا کلید را رها میکنی تصویر میره؟؟؟؟؟
مشکل از چی میتونه باشه؟
با احترام ، کاربرد کلید مذکور ، اینه که در لحظه فشار دادن و رها کردن ، در یک لحظه بعد از فشار به قول معروف ، مدار رو روشن میکنه ، اشکال در برد صوت گوشی هستش و المانهای مختلفی دخیل هستند ، شما اول از شاسی هوک و ترانزیستور استارت که کنارش هست ، تست رو شروع کنید
سلام دوست عزیز برای من پیش آمد ولی ایراد در دیود روی سویچ برد مانیتور بود البته میتونه از برد قلابک هم باشه ولی این دیود روی برد کلید رو عوض کن یا تست کن .
موفق باشید