آی پی امداد
abtahi

مشکل: کمک برای تعمیر یاکسون 702

vahidati

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-08-16
907
3,990
سلام یدونه یاکسون 702 دارم که روشن میشه ولی نه ویه و نه هیتر هوای گرم گرم نمیشه المنت هر دو هم سالمه اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی بکنه

vahidati

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-08-16
907
3,990
مشکل گرم کردن دستگاه با رفع لحیم سردی پایه خازن روبروی ترانس بزرگ حل شد ولی دستگاه رو که روشن میکنم حرارت میره تا چهارصد درجه با تغییر ولوم هم دما میره رو به بالاتر

Fazel80

کاربر
2024-02-27
2
0
یزد
سلام هیتر VB یاکسون 702 دارم مشکل این است که وقتی هیتر را روشن می کنم درست کار می کنه ولی کلید خاموش را میزنم دما کاهش داره. ولی یکسره پمپ باد کار میکنه

NosratB

کاربر
2021-12-23
40
5
37
کرج
سلام.
دوستان دستگاه هیتر یاکسون 702 دارم.
موقع روشن کردن پمپ باد کار نمیکنه اما موقع خاموش کردن پمپشروع به کار کردن و خنک کردن میکنه اگه اشتباه نکنم درسته.
حالا این وسط که پمپ کار نمیکنه یه تق کوچیک به خوده پمپ میزنم شروع به کار میکنه اما به محض بیشتر کردن فشار باد باز قطع میشه.

ممنون میشم از دوستانی که بدون هیچ چشمداشتی به مشکل اینجانب رسیدگی میکنن و پاسخی به بنده حقیر میدن.
خدا پدرمادرتونو براتون نگهداره.
مچکر یاعلی

NosratB

کاربر
2021-12-23
40
5
37
کرج
اگه عکسی چیزی هم نیاز هست بفرستم.
اینم یادم رفت بگم که پمپ جدا از دستگاه تست میکنم خیلی روان و قشنگ کار میکنه اما سرجاش نصب میکنم روشن میکنم کار نمیکنه.
ایراد از کجاشه؟
کدوم قسمت احتمال خرابی میدن؟
ممنون از راهنمایی هاتون.

MOHSEN&A

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-03-25
975
8,949
استان مرکزی-اراک
اگه عکسی چیزی هم نیاز هست بفرستم.
اینم یادم رفت بگم که پمپ جدا از دستگاه تست میکنم خیلی روان و قشنگ کار میکنه اما سرجاش نصب میکنم روشن میکنم کار نمیکنه.
ایراد از کجاشه؟
کدوم قسمت احتمال خرابی میدن؟
ممنون از راهنمایی هاتون.
سلام.
این که میگید پمپ بیرون درست کار میکنه ولی داخل دستگاه نه در صورتی که اطمینان دارید پمچ واقعا سالمه دلیل کم بود جریان در هنگام راه اندازیه که با کمک شما و ضربه حرکت میکنه ،ترایاک مرتبط با پمپ ،وقطعات بین پمپ تا ترایاک قبلش و اون مقاومت های وات بالا ،پتانسیومتر بیرونی و اونی که روی برد برای کنترل بهتر هوا هست رو چک کنید.

NosratB

کاربر
2021-12-23
40
5
37
کرج
سلام مجدد خدمت ووستان.
دوستان من ساکن کرج هستم.
کسی جایی سراغ داره در کرج برای تعمیرات دستگاه هیتر؟
دقیق ترش ساکن میدان آزادگان کرج هستم.
تعمیرگاه یا تعمیرکار خوبی باشه و همین حوالی محل سکونت باشه.
اگه هست لطفا پیشنهاد و معرفی میکنید.
منتظر پاسخ محبت آمیزتون هستم.

NosratB

کاربر
2021-12-23
40
5
37
کرج
سلام.
این که میگید پمپ بیرون درست کار میکنه ولی داخل دستگاه نه در صورتی که اطمینان دارید پمچ واقعا سالمه دلیل کم بود جریان در هنگام راه اندازیه که با کمک شما و ضربه حرکت میکنه ،ترایاک مرتبط با پمپ ،وقطعات بین پمپ تا ترایاک قبلش و اون مقاومت های وات بالا ،پتانسیومتر بیرونی و اونی که روی برد برای کنترل بهتر هوا هست رو چک کنید.سلام مجدد.
شماره فنی ترایاک مدنظر میشه بفرمایی که کدومه تا راحت تر بتونم تستش کنم یا همه رو تست کنم؟

MOHSEN&A

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-03-25
975
8,949
استان مرکزی-اراک
شماره فنی ترایاک مدنظر میشه بفرمایی که کدومه تا راحت تر بتونم تستش کنم یا همه رو تست کنم؟
BTA16 میتونی بندازی ولی او ببین روی گیتش و سایر پایه هاش ولتاژ داری یا نه شاید سالم باشه ولی فرمان گیت وجود نداشته باشه.

بالا