آی پی امداد
abtahi

کد ریست کردن فاکسهای پاناسونیک

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
827
پاناسونیک کاشان
نکات تعمیری فاکسهای پاناسونیک

روش ری ست کردن فاکسهای پاناسونیک -MENU # 9000 * 550 START
منو>مربع>9000>ستاره>550>دکمه استارت
برخی از فاکسهای پاناسونیک اشکالاتی پیدا میکنند که فقط با ریست کردن مشکل آن حل میشود
مانند سیاه بودن فاکس ارسالی -یادر مورد فاکسهای دارای کاتر رفع کردن گیر کاتر وتنظیم تیغه ها با ریست کردن حل میشود :eek:k:

آخرین ویرایش:

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
827
پاناسونیک کاشان
نکات تعمیری فاکسهای پاناسونیک

در فاکسهای پاناسونیک مدل جدید اگر صدای بوق ضعیف یا قطع و وصل شد وروی حالت آیفون هم همین مشکل رو داشت روی برد قسمت تلفن یک رله 24 ولتی وجود دارد که باید تعویض بشود
:eek:k:

azim00

کاربر
2012-08-31
1
5
پاسخ : نکات تعمیری فاکسهای پاناسونیک

سلام
خسته نباشید
آقا ما فکس پاناسونیک fm388 داریم بچه کوچیک دستکاریش کرده سالم سالم بود الان کسی زنگ میزنه بوق نمیخوره تلفن تو منو و ستینگشم رفتم فکر کنم الکی شماره گرفته کد خورده الان نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنیین تشکر

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562

با سلام ابتدا دکمه منو وبعد دکمه مربع وسپس عدد 9000 را وارد کرده سپس دکمه ستاره وبعد عدد550 را وارد کرده ودکمه استارت را زده چند ثانیه مکث ودر اخر با زدن دکمه stop از برنامه خارج میشویم و دستگاه ری ست میشود انجام دهید ونتیجه را اعلام کنید . موفق باشید
سلام
خسته نباشید
آقا ما فکس پاناسونیک fm388 داریم بچه کوچیک دستکاریش کرده سالم سالم بود الان کسی زنگ میزنه بوق نمیخوره تلفن تو منو و ستینگشم رفتم فکر کنم الکی شماره گرفته کد خورده الان نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنیین تشکر

آخرین ویرایش:

masood789

کاربر
2012-02-09
251
623
این روش ریست چی هست ؟ کلا همه چیز دستگاه ریست میشه ؟ فکسی هست به دلیل نداشتن کاغذ , فکس دریافتی در حافظه اون ذخیره شده و تا پرینت نشه بیخیال نمیشه , با این توضیح که این حافظه خراب شده و بعد از پرینت فقط کاغذ سیاه میکند و همینجور پرینت میدهد الی زمانی که خاموشش کنیم . دوباره روشن میکنیم روز از نو روزی از نو . استادان عزیز چه کنیم , ممنون .

R.S.V

کاربر
2015-08-03
1
2
سلام خسته نباشید
من یه فکس پاناسونیک مدل KX-FP342 دارم(البته مال اداره س)، یه فکس براش اومده و دریافتشم کردم!
اما حالا همش میگه که فکس تو مموریشه!
برگه هم که میذارم استارت میزنم همونو میزنه بیرون
این کد شما رو زدم. وقتی که کلید * رو زدم یه پیغام برام آورد مبنی بر این ( P-SF ) منم 550 رو میزنمو بعد گزینه SET
این پیغامو بهم میده ( E991CQ :9682 )
وقتی 550 رو زدم، چراغ JUNKFAXPROHIBITOR خاموش شد
چند ثانیه که صبر کردم و زدم رو STOP، دوباره همون پیغام ( P-SF ) رو برام آورد
بازم میگه که برگه توش بذاریم تا اونو بده بیرون
میتونید راهنماییم کنین؟

آخرین ویرایش:

ma1370

کاربر
2015-09-21
6
3