آی پی امداد
abtahi

مشکل: کار نکردن قسمت یخچال ، یخچال فریزر پاناسونیک

aminh3

کاربر
2011-05-29
42
12
لیان
سلام
متاسفانه قسمت یخچال ، یخچال فریزر پاناسونیک کار نمی کند (سرما ندارد) ولی فریز کار می کند.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

6142874212

کاربر
2016-04-03
5
7
سلام گرفتگی وانسداد لوله مویی یا ***** درایر یا کمبود گاز علت گرم شدن کابین یخچال هست باید لوله ها کاملا با مایع توزن شستشو شودومجددا شارژگاز انجام پذیرد/مهندس شهریار

فرستاده شده از SM-J500H

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام گرفتگی وانسداد لوله مویی یا ***** درایر یا کمبود گاز علت گرم شدن کابین یخچال هست باید لوله ها کاملا با مایع توزن شستشو شودومجددا شارژگاز انجام پذیرد/مهندس شهریار

فرستاده شده از SM-J500H

6142874212

کاربر
2016-04-03
5
7
سلام شمادرست میفرمایید ولی اکثریخچال فریزرها چنین مشکلی دارند اگه نوفراست باشد که داستان فرق میکندوعوامل مختلف باعث سردنشدن کابین یخچال خواهد شدکه انشاا..مشکل دوستمان مرتفع خواهدشد اگرتوضیح بیشتری بدهند..

فرستاده شده از SM-J500H

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
با فرض اینکه بعد باز کردن کاور فریزر برفک زیادی نمیبینید که لای لوله ها را گرفته باشد واینکه شما فنی هستید عرض میکنم،یخچال شما یک بدون برفک مکانیکی با اواپراتور مشترک است که مدل سیم کشی کره ای دارد- با توجه به وجود کلید دو حالته که هنگام بسته شدن درب فن را روشن میکند وهنگام بازشدن درب لامپ را،ابتدا کلید را بررسی کنید وببینید وصل کردن سیم مشکی به قرمز فن کار میکند یا نه/ در مرحله بعد خود فن بررسی گردد ،دقت کنید که فن برق مستقیم است)dc) احتمالا ترانسی در نزدیکی فن وجود دارد که مبدل برق است-من یک المنت دوم (coil heater)هم میبینم که اگر مربوط به کانال هوای پایین با بالا باشد باید تست شود تا جلوی یخ زدن بخارات فریزر در کانال را بگیرد

aminh3

کاربر
2011-05-29
42
12
لیان
با فرض اینکه بعد باز کردن کاور فریزر برفک زیادی نمیبینید که لای لوله ها را گرفته باشد واینکه شما فنی هستید عرض میکنم،یخچال شما یک بدون برفک مکانیکی با اواپراتور مشترک است که مدل سیم کشی کره ای دارد- با توجه به وجود کلید دو حالته که هنگام بسته شدن درب فن را روشن میکند وهنگام بازشدن درب لامپ را،ابتدا کلید را بررسی کنید وببینید وصل کردن سیم مشکی به قرمز فن کار میکند یا نه/ در مرحله بعد خود فن بررسی گردد ،دقت کنید که فن برق مستقیم است)dc) احتمالا ترانسی در نزدیکی فن وجود دارد که مبدل برق است-من یک المنت دوم (coil heater)هم میبینم که اگر مربوط به کانال هوای پایین با بالا باشد باید تست شود تا جلوی یخ زدن بخارات فریزر در کانال را بگیرد

سلام
ان کلید درست ، در حالتی که درب باز بود کلید ر. فشار دادم و لامپ خاموش شد و فن روشن شد.

aminh3

کاربر
2011-05-29
42
12
لیان
سلام
یخچال رو بمدت 24 ساعت از برق در اوردم و بعد از 24 ساعت مجددا به برق وصل کردم و یخچال درست شد اما بعد از یک مدت مجددا یخچال سرمایی ندارد.
همچنان فریزر درست است.

بالا