آی پی امداد
abtahi

کار نکردن فن داخلی در یخچال فریزر الکترو استیل

AsgharAAA

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2022-10-09
244
240
36
سلام خدمت همکاران محترم
دستگاه فوق در قسمت فریزر سرما دارد و باید از طریق دمپر سرما به یخچال انتقال پیدا کنه که به دلیل کار نکردن فن این عمل انجام نمیشه
با بررسی برد متوجه خرابی خاصی در برد نشدم اما پس از نصب برد روی یخچال متوجه شدم هنگامی که نمایشگر وصل نیست فن به خوبی کار میکند اما به محض وصل کردن نمایشگر فن قطع میشود از همکاران با تجربه تقاضای راهنمایی دارم

AsgharAAA

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2022-10-09
244
240
36
سلام خدمت همکاران محترم
دستگاه فوق در قسمت فریزر سرما دارد و باید از طریق دمپر سرما به یخچال انتقال پیدا کنه که به دلیل کار نکردن فن این عمل انجام نمیشه
با بررسی برد متوجه خرابی خاصی در برد نشدم اما پس از نصب برد روی یخچال متوجه شدم هنگامی که نمایشگر وصل نیست فن به خوبی کار میکند اما به محض وصل کردن نمایشگر فن قطع میشود از همکاران با تجربه تقاضای راهنمایی دارم

ELECTRO STEEL.jpg

AsgharAAA

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2022-10-09
244
240
36
سلام دوست عزیز دو عدد ترانزیستور بزرگ که هیت سینگ دارد را بررسی بفرما همچنین بررسی خازن تغذیه
درود بر شما ترانزیستورها موردی ندارند خازنها هم با LCR متر سالم نشون میدن
شاید هم نیاز باشه یدک بزنم

AsgharAAA

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2022-10-09
244
240
36
نمایشگررو وصل کن از ولتاژ ۵ و۱۲ نمونه بگیر ودرضمن سیمهای کنار لولای درب روحتما تست کن
درود بر شما
ولتاژ ۴.۵ و ۱۲ موجوده.با تغذیه خودم هم که زدم به همین شکل کار میکنه یعنی داخل تعمیرگاه هم وقتی پنل وصله لحظه تست فن روشن میشه و قطع میکنه تا پنل جدا میشه فن با قدرت کار میکنه

mor2445rt

کاربر
2023-09-27
31
13
53
بروجرد
یاخازنهای برد مشکل دارن یا پنل جریان زیاد میکشه که باعث افت ولتاژمیشه درهرصورت باید این موارد کاملا بادقت تست بشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mostafahe

Mostafahe

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-01-23
234
250
شهرکرد
سلام خدمت همکاران محترم
درود برشما
اگر پنل و کابل کشی بیرون از محیط یخچال و روی میز کار هم همین ایراد را داره اتصال بدنه و جریان کشی به این دلیل میره کنار
به گفته دوستان احتمالا جریان کم میاره
زمانی که نمایشگر وصل هست ولتاژی روی فن داری ؟یا صفر میشه
جریان کشی خود فن را هم چک کن ببین با منبع بهش تغذیه میدی جریان مناسبی مصرف میکنه یا نه ؟
و به نظرم خازن صافی اولیه را تعویض کن دوباره تست کن

yousef55

کاربر vip
کاربر
2009-07-17
125
275
سلام خدمت همکاران محترم
تغذیه برد جریان کم تولید می‌کند ، خازن کنار آی سی سویچینگ رو تعویض کنید

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
238
1,696
ایلام - دهلران
شما یک کار کن
ورودی ۱۲ ولت بعد از دیودهای سوییچینگ یعنی خروجی ۱۲ ولت سوئیچنگ رو از کل برد جدا کن، یعنی دیود اس ام دی فست رو از برد جدا کن بعد ۱۲ ولت رو به برد تزریق کن، ۱۲ ولت شما از منبع تغذیه باشه بهتره و اگر از منبع نیست بهتره آمپر بالا باشه البته تزریق آمپر پایین باعث میشه برد بخوبی کار نکنه، خوب اگر از منبع تزریق کنید اونجا آمپر کشی رو به شما نشون میده، حالا عملکرد برد رو بررسی کنید، اگر حدود ۲ آمپر یا ۱ آمپر و اندی کشید در هنگام استارت، خوب شما آمپر کشی دارید، در هنگام استارت فن که یعنی قبلش کمپرسور و فن اون نیز بکار افتادن شما باز هم کمتر از ۲ آمپر خواهید داشت.
اینگونه میتونید بفهمید که مشکل شما تغذیه ورودی به برد پس از سوییچینگه یا قبل از اون یا اینکه مشکل در لود ها یا بارهای شماست که اینجا بیشترین مصرف برای فن های دیسی است و رله های تحریک موتور و المنت ها و یا در صورت وجود فن متناوب، اینگونه رله ها در کل برای تحریک به حدود ۵۰ تا ۱۰۰ میلی آمپر کافیه.
حالا در برد دیسپلی شما مصرف کننده ۱۲ ولتی ندارید، تعدادی دیود و یا شاید بازر و یا در برخی دیسپلی ها رگولاتور ۱۲ به ۵ اگر باشد اونها قابل بررسی هستند که بررسی اونها هم دشوار نیست.
این مطلب فقط برای دادن این ایده بود که چگونه قطعی اثبات کنیم مشکل تغذیه ورودی است یا جریان کشی در بارهای متصل به برد تغذیه که بیشتر آموزشی بود برای تمام بردهایی تغذیه ای که بار به اونها متصل است مثلا برد دیجیتال و ستاپ باکس و رسیور و ..... کلی از این جور مدارها.
امیدوارم کمکی به دوستان کرده باشم، اینم سهم منصفانه ما 😘😃

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AsgharAAA
بالا