hasankh۱۳۸۷
کاربر
سلام دوستان من یک ماه پیش یک دزدگیر برای موتور خریداری کردم ودادم بر نصب کردن خوب کار میکرد تا امروز یکدفعه موتور روشن بود خواموش شد و دزد گیر دیگه کار نکرد
سلام دوستان من یک ماه پیش یک دزدگیر برای موتور خریداری کردم ودادم بر نصب کردن خوب کار میکرد تا امروز یکدفعه موتور روشن بود خواموش شد و دزد گیر دیگه کار نکر
بله سالمهسلام اول ببینید فیوز سالمه؟
درود به شما :سلام دوستان من یک ماه پیش یک دزدگیر برای موتور خریداری کردم ودادم بر نصب کردن خوب کار میکرد تا امروز یکدفعه موتور روشن بود خواموش شد و دزد گیر دیگه کار نکرد
عکس فردا چشمدرود به شما :
ی استادی داشتیم همچین بحثهایی میشد میگفت اینجا شما عکس العملت چی بودبفرمایید شما چکار کردید حالا فیوز که فرمودید سالمه حالا برق چی ؟ یعنی دارید تا کانکتور ورودی قشنگ توضیح بدید بعد اگر ممکنه باکس دزدگیر رو باز کیند عکس بندازید واضح از هر دوجهت ببینیم .
عکس فردا چشم
درود به شما :
ی استادی داشتیم همچین بحثهایی میشد میگفت اینجا شما عکس العملت چی بودبفرمایید شما چکار کردید حالا فیوز که فرمودید سالمه حالا برق چی ؟ یعنی دارید تا کانکتور ورودی قشنگ توضیح بدید بعد اگر ممکنه باکس دزدگیر رو باز کیند عکس بندازید واضح از هر دوجهت ببینیم .
از آیسی هشت پایه ی بالای برد و از آیسی 14 پایه پایین برد عکس واضح ارسال کنید تا روشن بشه چه میکروکنترلری وظیفه مدیریت مدار رو به عهده داره
نوشته fmoاز آیسی هشت پایه ی بالای برد و از آیسی 14 پایه پایین برد عکس واضح ارسال کنید تا روشن بشه چه میکروکنترلری وظیفه مدیریت مدار رو به عهده داره