آی پی امداد
abtahi

مشکل: کار نکردن تنظیم دما ( دیمر ) سشوار صنعتی توسن 9008

reza_m72

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-27
351
1,904
فردیس
سلام
دوستان سشوار توسن ۹۰۰۸ دارم تمام خازنها عوض کردم ایسی عوض کردم تریاک و دیودهای همه تست و عوض هم کردم پتانسیو مترها . مقاومتها را چک کردم بازم گرما کار نمیکنه موتور کار می‌کنه ولی تریاک سویچ نمیکنه دو سر تریاک را اتصال میدم گرما عالی میده دیمر از کار افتاده عقلم جایی نمی‌رسه اگه نشه مجبورم دستی همون تریاک را با یه دیاک دستیش کنم ولی خیلی طلبه درست کردن خودشم.

پیوست‌ها

• 230.7 کیلوبایت بازدیدها: 32
  • 221 کیلوبایت بازدیدها: 30
  • 332.1 کیلوبایت بازدیدها: 29
  • 250.2 کیلوبایت بازدیدها: 43

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,189
74,250
49
ایران
سلام
دوستان سشوار توسن ۹۰۰۸ دارم تمام خازنها عوض کردم ایسی عوض کردم تریاک و دیودهای همه تست و عوض هم کردم پتانسیو مترها . مقاومتها را چک کردم بازم گرما کار نمیکنه موتور کار می‌کنه ولی تریاک سویچ نمیکنه دو سر تریاک را اتصال میدم گرما عالی میده دیمر از کار افتاده عقلم جایی نمی‌رسه اگه نشه مجبورم دستی همون تریاک را با یه دیاک دستیش کنم ولی خیلی طلبه درست کردن خودشم.
سلام . ببین اصلا قطعاتت تغذیه میشن ؟ ضمنا اون خازن پلی استر بزرگ رو عوض کن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza_m72

reza_m72

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-27
351
1,904
فردیس
سلام و درود
سرامیکی را هم عوض کردم تاثیری نداشته الن باد گرم کمی میزنه یعتی المنت کوچک سالمه تریاک سویچ نمیکنه دو پایه تریاک را خودم دستی اتصال میدم المنت اصلی روشن میشه یعنی المت ها سالمه هستن حالا بازم روش کار میکنم نشد مدار را تغیر میدم تبدیل به دیمر بشه فقط یک دیاک باید اضافه کنم
سپاسگزارم جواب دادید

reza_m72

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-27
351
1,904
فردیس
سلام
المنت 5 سر داره دو سر سفید K منفی سیاه k مثبت ابی Mr سفید کمی کلفتر Mx رفته به یک سر برق قرمز رفته به سر وسط تریاک سر وسط به چیزی وصل نیست دیگه فقط به المنت سیم قرمز . پایه G تریاک هم به وسیله یک مقامت مستقیم رفته به پایه14 ایسی ne556 . پایه g و وسط را اتصال میدم المنت روشن میشه

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,189
74,250
49
ایران
عکس واضع گرفتم ایا داخل المنت ترموستات داره شاید قطع باشه
داخل همول لوله المنت رو باز کنید . یدونه فیوز حرارتی داره توش . دوتا المنت داره یکی با موتور احتمالاا سری هست دومی المنت اصلی

reza_m72

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-27
351
1,904
فردیس
سلام امکانش هست از رو برد تشخیص داد کدام دو تا سیم مال فیوز حرارتیه؟
داخل همول لوله المنت رو باز کنید . یدونه فیوز حرارتی داره توش . دوتا المنت داره یکی با موتور احتمالاا سری هست دومی المنت اصلی

javad3539

کاربر vip
کاربر
2019-12-11
1
0
سلام اقا اگه کسی تونست مشکل کم‌نشدن حرارت رو دربیاره ی توضیح بده
منظورم درصورت سالم بود ترایاک و همه قطعات توی تست سرد البته و اوکی بودم تمامی ولتاژ ها هست

بالا