آی پی امداد
abtahi

مشکل: کار نکردن اینورتر gree 18000

farahabad

کاربر
2014-09-24
27
15
سلام
کولر گازی gree 18000 بنده شبها و گاهی هم روزها موقعی که هوا خنکتر میشه سیستم اینورتر یا همون دور متغیرش دیگه کار نمیکنه و عادی
کار میکنه.
هر وقت کمپرسورش دلش خواست ::agor:: خاموش و روشن میشه
البته این مشکل فکر کنم برای تنظیم در درجات بالای 25 باشه که خوب اگه روی این درجه تنظیم کنم شب از سرما یخ میبندم
راهی هست در درجات بالای 25 مدام خاموش و روشن نشه؟ و عادی کار کنه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

farahabad

کاربر
2014-09-24
27
15
اساتید کمک کنید بد مشکلیه
اگه درجَ رو کم کنم بگذارم رو 26 یخ میبدم از سرما اگرم بگذارم بالاتر هر نیم ساعت یبار خاموش روشن میشه و گرمم میشه

keyvan a

کاربر
2013-01-23
151
452
کردستان
پنل داخل هم روشن خاموش میشه یافقط بیرون اگه فقط بیرونی روشن وخاموش بشه باید شما یه سنسور سرمشکی در دستگاه داخل هستش که باید به اواپراتور نزدیکش کنی تاسرما رو زودی حس کند وشما یخ نزنیداگه پانل داخلهم روشن خاموش میشه موضوع فرق میکنه

farahabad

کاربر
2014-09-24
27
15
پنل داخل هم روشن خاموش میشه یافقط بیرون اگه فقط بیرونی روشن وخاموش بشه باید شما یه سنسور سرمشکی در دستگاه داخل هستش که باید به اواپراتور نزدیکش کنی تاسرما رو زودی حس کند وشما یخ نزنیداگه پانل داخلهم روشن خاموش میشه موضوع فرق میکنه
فقط کمپرسور هست که خاموش میکنه اگه این کار انجام بشه اینورتررکار میکنه یا مثل درجات بالاتر هر چند فقط روشن و خاموش میشه؟

farahabad

کاربر
2014-09-24
27
15

عمو همیشه توی زندگیت یاد بگیر ی مطلبو ک یجا میزنی یا
::zvezdichki_bunny::نزن یا فلنگو سریع نبند وایسا جواب طرفو تا آخر بده

farahabad

کاربر
2014-09-24
27
15
به این نتیجه رسیدم وقتی دمای بیرون پایینتر از دمای انتخابی میشه

اینورتر کار نمیکنه دلیلش چیه؟"hurra"

parsa..parto

کاربر
2015-07-30
18
10
کولر گری از 21 نباید بزاری بالاتر وگرنه میره فن
جدا ازاون وقتی هوا منسب باشه کولر با یه سرعت کار میکنه که شما فکر میکنه از کار افتاده

Sent from my C2105 using Tapatalk

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farahabad
بالا