آی پی امداد
abtahi

سوال: چگونگی تشخیص خازن مورد استفاده در کمپرسور کولر گازی

amir general

کاربر
2015-07-08
9
25
ظرفیت دقیق خازن کمپرسور ها بر اساس روابط الکترونیکی بین سلف و خازن توسط شرکت سازنده مشخص میشود.درصورت عدم اگاهی از ظرفیت خازن یک کمپرسور بنا بر تجربه معمولا
کمپرسورهای 12هزار ظرفیت بین 30 تا35 میکرو
کمپرسورهای 18هزار ظرفیت بین40تا45 میکرو
کمپرسورهای24هزار ظرفیت بین45تا50میکرو
کمپرسورهای30هزارظرفیت بین55تا60میکرو
ودر کمپرسورهای باقدرت بیشتر معمولا 2خازن بصورت موازی که دربرخی ازطراحی خازن دوم بصورت لحظه ای (استارتر)ویا بصورت دایم در مدار قرار میگرند.

ayoob chary

کاربر
2015-03-10
18
15
این ارقام مربوط به کدوم کمپرسورا میشه کمپرسورا پیستونی یا روتوری

wat

کاربر vip
کاربر
2014-05-10
49
71
این ارقام مربوط به کدوم کمپرسورا میشه کمپرسورا پیستونی یا روتوری
سلام این ارقام به نظر من مربوط به روتاری بوده ولی برای تشخیص خازن مثلا 12btu سه خازن 30و35و40 رو آزمایش کن و با توجه به جریانی که موتور میکشه خازن رو انتخاب کن.

hossein 13

کاربر
2013-09-28
2
7
با سلام و تشکر از پاسخ دوستان عزیز.

بنده تعمیرکار کولرهای گازی هستم و به شخصه از فرمولهای ریاضی محاسبه خازن استفاده بسیار کردم ولی با کمال احترام به نظر شما دوستانم باید عرض کنم که این فرمولها هیچ کدوم نمیتونه کاملا دقیق و صحیح باشه چون کمپرسورهای متعددی رو سراغ دارم که امپرشون با شماره خازنی که این فرمولها میده همخوانی نداره ولی با برخیهاش هم خوب و دقیق هست.
برای مثال کمپرسورهای پیستونی تایلندی با نام کلتورن 30 هزارشون با 36 هزارشون هر دو خازن شماره 60 میخوره در حالی که آمپر کارشون با هم متفاوت هست.
همچنین کمپرسورهای روتاری و اسکرول با اینکه آمپر کارشون پایینتر از پیستونی هست ولی خازنشون اکثرا قویتر از پیستونی هست و در زمینه تشخیص نوع خازن کمپرسور از نظر من فعلا چیزی جز تجربه در کار واسه شناخت سایز خازن روش دیگه ای وجود نداره.
دوستان اگر روش های دیگه ای در ذهن دارید لطفا بیان کنید.متشکرم

بالا