آی پی امداد
abtahi

چه نوع روغن یا گریسی برای فن کامپیوتر و پیسنون و واشر قلع کش؟

امیر220

کاربر
2024-11-08
81
28
ایران
درود.
برای فن کامپیوتر یا لپتاپ از چه نوع گریس یا روغنی استفاده بشه بهتره؟و همچنین برای پیستون و واشر قلع کش ها.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,478
12,467
ممنونم ولی من شنیدم روغن سیلیکون باعث خورندگی میشه درسته یا خیر؟
سلام
روغن و گریس سیلیکون غیر خورنده.غیر فرار .غیر سمی.غیر اشتعال پذیر.بی رنگ و بی بو هستند.
روغن سیلیکون و گریس سیلیکون خنثی بوده و هیچ نوع خورندگی در لاستیک و پلاستیک ایجاد نمی کنند
روغن سیلیکون در نقاله تردمیل استفاده میشه
گریس،سیلیکون در چرخدنده های پلاستیکی

آخرین ویرایش:

امیر220

کاربر
2024-11-08
81
28
ایران
سلام
روغن و گریس سیلیکون غیر خورنده.غیر فرار .غیر سمی.غیر اشتعال پذیر.بی رنگ و بی بو هستند.
روغن سیلیکون و گریس سیلیکون هیچ نوع خورندگی در لاستیک و پلاستیک ایجاد نمی کنند
روغن سیلیکون در نقاله تردمیل استفاده میشه
گریس،سیلیکون در چرخدنده های پلاستیکی
بسیار هم عالی.چند وقت پیش یه قلعکش سومو خریدم بدونه حتی یکبار استفاده مکشش صفر شد.کلا عجیب بود تنها کاری که باهاش کرده بودم این بود که گریس نسوز بر پایه لیتیوم بهش زدم...مکش صفر شده بود .

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,478
12,467
بسیار هم عالی.چند وقت پیش یه قلعکش سومو خریدم بدونه حتی یکبار استفاده مکشش صفر شد.کلا عجیب بود تنها کاری که باهاش کرده بودم این بود که گریس نسوز بر پایه لیتیوم بهش زدم...مکش صفر شده بود .
سلام
گریس لیتیوم تا ۱۲۰ درجه را تحمل می کنه ولی سیلیکون تا ۳۰۰ درجه

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
169
109
تهران
سلام من برای فن از روغن چرخ خیاطی استفاده میکنم خیلی کم البته
درود.
برای فن کامپیوتر یا لپتاپ از چه نوع گریس یا روغنی استفاده بشه بهتره؟و همچنین برای پیستون و واشر قلع کش ه

tataty

کاربر vip
vip
کاربر
2024-06-10
27
12
اراک
سلام شب همگی بخیر والا من یک استادی داشتم تو زمینه برق الکترونیک چون بازنشسته نیرو دریایی بود انگلیس دوره دیده بود اون خدابیامرز میگفت برای این چیزها حتی بلبرینگ های کوچک وسایل برقی از وازلین استفاده کنی از همه چیز بهتر من هم اکثرأ از وازلین استفاده میکم به مشکل هم نخوردم

امیر220

کاربر
2024-11-08
81
28
ایران
سلام من برای فن از روغن چرخ خیاطی استفاده میکنم خیلی کم البته
سلام.والا من از روغن خباطی استفاده میکنم تا یه ماه خوبه بعدبه صدا میفته.گریس موتدگاریش بیشتره.
سلام شب همگی بخیر والا من یک استادی داشتم تو زمینه برق الکترونیک چون بازنشسته نیرو دریایی بود انگلیس دوره دیده بود اون خدابیامرز میگفت برای این چیزها حتی بلبرینگ های کوچک وسایل برقی از وازلین استفاده کنی از همه چیز بهتر من هم اکثرأ از وازلین استفاده میکم به مشکل هم نخوردم
سلام.وازلین حتی برای پیستون و واشر قلع کش هم میشه؟

امیر220

کاربر
2024-11-08
81
28
ایران
سلام
گریس لیتیوم تا ۱۲۰ درجه را تحمل می کنه ولی سیلیکون تا ۳۰۰ درجه
سلام اخه بحث اینجاست من اصلا قلعی با قلع کش نکشیدم که بگم دمای بالا به واشر اسیب رسونده و مکشو صفر کرده ممکنه باعث خورده گی واشر یا پلاستیک مخزن قلع کش شده باشه گریس نسوز؟

بالا