آی پی امداد
abtahi

چسب نواریه اتصال فن لپتاپ به هیت سینک

امیر220

کاربر
2024-11-08
81
28
ایران
درود برشما.دوستان این نوارچسب رو با چه عنوان و اسمی و از کجا تهیه کنم؟(ترجیحا از طریق خرید اینترنتی)

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,389
1,612
نوار چسب سلیکونی نسوز دوطرفه.اگر گیرت نیومد سلیکون چسبی بخر رنگ چسبی تیوپش آبیه و بدون چسبش سبز

امیر220

کاربر
2024-11-08
81
28
ایران
ممنونم داداش منظورم از این چسبای مشکی نواریه که تو عکس مشخص کردم و فن رو به هیت سینک میچسبونه.ایا منظور شما هم همیناس؟
2025-02-21_16.50.49_ent5.png

آخرین ویرایش:

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,389
1,612
عکس واضح نیست شاید چسب پارچه ای نسوزه

امیر220

کاربر
2024-11-08
81
28
ایران
عکس واضح نیست شاید چسب پارچه ای نسوزه
والا مال لپ تاپ خودمو قبلا که بازش کرده بودمو دیدم.پارچه ای نبود یه نوار مشکی براق بود.الان دیدم یکی تو سایت افق کامپیوتر راجب همچین چسبی پرسیده بود بهش جواب دادن برای همچین موردی از چسب نواری پارچه ای استفاده کن.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
105
129
ایران
www.armaniset.ir
عزیز خودتان یکم فکر کنید!چسبی که علاوه بر چسبندگی بتونه انتقال حرارت هم بده شبیه عملکرد خمیر سیلیکونه اما چسبنده،یکمدلش چسب کفوتر هست ،که چسب سیلیکون حرارتی بحساب میاد،این نوار چسبی ها ضریب انتقال حرارتشان کمه همون مایع تهیه کنید بهتره.اخه چسب نواری پارچه ای انتقال دهنده حرارته؟؟؟ اون برا عایق کردن روکش سیمها در برابر گرما و… هست

• Like

امیر220

کاربر
2024-11-08
81
28
ایران
عزیز خودتان یکم فکر کنید!چسبی که علاوه بر چسبندگی بتونه انتقال حرارت هم بده شبیه عملکرد خمیر سیلیکونه اما چسبنده،یکمدلش چسب کفوتر هست ،که چسب سیلیکون حرارتی بحساب میاد،این نوار چسبی ها ضریب انتقال حرارتشان کمه همون مایع تهیه کنید بهتره.اخه چسب نواری پارچه ای انتقال دهنده حرارته؟؟؟ اون برا عایق کردن روکش سیمها در برابر گرما و… هست
دوست عزیز تعجبم چطور همچین حرفی میزنید! اون چسب اصلا وظیفش انتقال حرارت نیست.فقط چسبوندن فن به هیت سبنکه.بنده فقط هدفم از فهمیدن نوع اون چسب اینه که فن رو به هیت سینک متصل کنم.

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
105
129
ایران
www.armaniset.ir
شایدم حرف شما صحیح باشه فقط به یه شرط آیا بین فن وهیت سینک رابط دیگه ای غیر این چسب مد نظر شما هست که حرارت رو منتقل کنه مثلا خمیر سیلیکون یا چسب؟ البته من به فلش شما دقت نکردم شرمنده اون ناحیه بخش دوم هیت سینک گازی هست کاش کیفیت عکس بهتر بود تا عملکرد اون چسب بهتر معلوم بشه

آخرین ویرایش:

امیر220

کاربر
2024-11-08
81
28
ایران
شایدم حرف شما صحیح باشه فقط به یه شرط آیا بین فن وهیت سینک رابط دیگه ای غیر این چسب مد نظر شما هست که حرارت رو منتقل کنه مثلا خمیر سیلیکون؟
شما یه بار فن و هیت سینک لپتاپ(ایسوس)رو مشاهده بفرمایید.متوجه کل جریان خواهید شد.خیر هبچگونه خمیر سیلیکونی وجود نداره خمیرسبلیکون فقط مابین پردازنده و یه قسمت مسطح هیت سبنک هست.

• Like

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
105
129
ایران
www.armaniset.ir
عکسهایی که تو نت دیدم کار این چسب رو بعنوان آبندی هوا بین فن و فینهای هیت سینک نشان میداد اگر اینطور باشه همون چسب پارچه ای ذکر شده که تو کار لوازم برقی خودرو هست جوابگوست یا چسب نواری آلمینیومی حتی. من ذهنم رفت رو بخش بالایی هیت سینک شرمنده🤦‍♂️هوای فن میخوره به هیتسینک این جلوگیری میکنه از پس زدن هوا وکانالیزه میکنه که از هیت سینک خارج بشه

بالا