آی پی امداد
abtahi

چرا تعمیرات را برای شغل انتخاب کردید؟

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
404
1,055
اصفهان
فقط برای پر شدن وقت فراغت تعمیرات انجام میدم . شغل تعمیرکاری برای این مردم بدرد نمیخوره که از عالم و ادم طلبکار هستند . مشتری بیاد چپ بگه یا یه حرف بی ربط بزنه دستگاه کلا تحویل نمیگیرم . همون اول هم با مشتری قیمت طی میکنم و هزینه را دریافت میکنم بعد دستگاه تعمیر میکنم. چانه زنی و ندارم و فقیرم و دست و بالم بسته است و شوهرم زندان و حقوقمو ندادن هم قبول نمیکنم . کلا به مشتری یک ریال هم تخفیف هم نمیدم

این شغل به علت اینکه از سیم لحیم و مایع و خمیر فلاکس و روغن لحیم و حلال ها استفاده فراوان میشه برای سلامتی بسیار مضر
فقط درصورتی میشه این مضرات کم کرد که روی میز کار تهویه خوب نصب کرده باشید

آخرین ویرایش:

404

کاربر vip
vip
کاربر
2023-10-31
469
877
اردکان
توی این مدت که انجمن رو مطالعه کردم و بازار رو دیدم فهميدم بهترین کار این هست که هم تعمیرات داشته باشی و هم فروش
که اگر یک کاری تعمیر نمیشد و یا صرفه نداشت و ......
سریع یکی جنس نو رو بزنی توی مشتری
یعنی حتی اگر تعمیر هم سود نداد فروش سود بده
توی تعمیرات موبایل و لوازم ابزار برقی من رو دیدم که طرف خیلی سریع و سوسکی اگر جنس صرفه تعمیر نداشت یکی میزنه توی پاچه مشتری
البته این روش نیازمند سرمایه بالا هست

Shooli110

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2021-01-09
19
17
آبادان
با سلام
به عنوان کسی که تا به حال کارهای مختلفی انجام داده و شغل های مختلفی را تجربه کرده
از کار داخل فست فود، دست فروشی، کارمندی، کار در خط تولید، مدیر تولید ، مدیر پروژه، مدیر پشتیبانی و امور مشترکین و در حال حاضر در زمینه شبکه مشغول به کار هستم و در کنارش به صورت پاره وقت کار تعمیرات تجهیزات شبکه را انجام میدم این نظر رو مینویسم که نظرم تا حدودی میتونه درست باشه یا اشتباه
به نظر من با توجه به شرایط جامعه و کم شدن ارزش عمرمون( با توجه به وقتی که میزاریم درآمد نداریم چون به ریال حقوق میگیریم و ریال روز به روز بی ارزش تر میشه) عموم مردم از شغلشون ناراضی هستن و میگن اگر برگردیم به عقب این شغل رو انتخاب نمی‌کردیم چون هر شغلی مزایا و معایب خودش رو داره و اکثرا دلیلشون پایین بودن درآمد و مقایسه کردن شغل خودشون با نمونه های موفق سایر شغل هاست
من تعمیرات الکترونیک رو انتخاب کردم چون از بین کارهایی که کردم این کار بیشتر برام لذت بخشه به خاطر اینکه از قطعات ساده ای که در کنار هم یک سیستم پیچیده و ظریفی رو تشکیل میدن خوشم میاد و علاقه خاصی یه درست کردن دارم مثلا یه چیز خراب رو تعمیر کنم یا از یک سری چیز های بی ارزش یک چیز با ارزش خلق کنم

در حال حاضر قصد دارم تا یک سال آینده تعمیرات الکترونیک رو به عنوان شغل اصلی خودم قرار بدم اما هنوز نمیدونم در کدام یکی از رشته هاش وارد بشم که هم درآمد و آینده خوبی داشته باشه در زمینه آموزش دیدن هم مشکلی ندارم و قدرت یادگیری بالایی دارم
لطفا اگر دوستان میتونن در این زمینه راهنمایی کنن و بگن اگر تعمیرات الکترونیک نه پس چی؟

kaveh.jk

کاربر vip
کاربر
2008-02-04
33
27
از عوارض تعمیر کاری میتوان به پیری زود رس ، کم خوابی ، استرس ، حواس پرتی ، عدم تمرکز ،
کم بینایی ، پرخاشگری ، دوری از جامعه و تفریح و گردش
نام برد

imsi

کاربر vip
vip
کاربر
2016-11-15
17
13
شهریار
با سلام
به عنوان کسی که تا به حال کارهای مختلفی انجام داده و شغل های مختلفی را تجربه کرده
از کار داخل فست فود، دست فروشی، کارمندی، کار در خط تولید، مدیر تولید ، مدیر پروژه، مدیر پشتیبانی و امور مشترکین و در حال حاضر در زمینه شبکه مشغول به کار هستم و در کنارش به صورت پاره وقت کار تعمیرات تجهیزات شبکه را انجام میدم این نظر رو مینویسم که نظرم تا حدودی میتونه درست باشه یا اشتباه
به نظر من با توجه به شرایط جامعه و کم شدن ارزش عمرمون( با توجه به وقتی که میزاریم درآمد نداریم چون به ریال حقوق میگیریم و ریال روز به روز بی ارزش تر میشه) عموم مردم از شغلشون ناراضی هستن و میگن اگر برگردیم به عقب این شغل رو انتخاب نمی‌کردیم چون هر شغلی مزایا و معایب خودش رو داره و اکثرا دلیلشون پایین بودن درآمد و مقایسه کردن شغل خودشون با نمونه های موفق سایر شغل هاست
من تعمیرات الکترونیک رو انتخاب کردم چون از بین کارهایی که کردم این کار بیشتر برام لذت بخشه به خاطر اینکه از قطعات ساده ای که در کنار هم یک سیستم پیچیده و ظریفی رو تشکیل میدن خوشم میاد و علاقه خاصی یه درست کردن دارم مثلا یه چیز خراب رو تعمیر کنم یا از یک سری چیز های بی ارزش یک چیز با ارزش خلق کنم

در حال حاضر قصد دارم تا یک سال آینده تعمیرات الکترونیک رو به عنوان شغل اصلی خودم قرار بدم اما هنوز نمیدونم در کدام یکی از رشته هاش وارد بشم که هم درآمد و آینده خوبی داشته باشه در زمینه آموزش دیدن هم مشکلی ندارم و قدرت یادگیری بالایی دارم
لطفا اگر دوستان میتونن در این زمینه راهنمایی کنن و بگن اگر تعمیرات الکترونیک نه پس چی؟
درود بر شما
هر چه وسیله قیمت بالایی داشته باشه و نسبتا مصرف کننده کمی نداشته باشه، اجرت بیشتری داره و دست تو اون رسته کمتره. مثلا تجهیزات پزشکی که میشه بصورت شخصی کار کرد، البته اگه باب میل باشه و ارائه خدمات در محل مشتری. مشتری بدجنس در هر صنفی هست. هر کاری سختی و ریسک های خودش را دارد. تجهیزات صنعتی مثل کنترلرهای خطوط تولید و درایوهای صنعتی ولی لازمش خدمات در محل مشتریه. در کل خدمات به پولدارها درآمد بیشتری دارد. بدترین مشتری های رسته امنیتی حفاظتی نظارتی، طلا فروشانند.

بالا