من بد نوشتم منظورم اینه برد من 16ولت میخواد ولی ترانسی که من دارم 16v ac هست که بعد از دیود بیشتر میشه و میترسم مشکل پیش بیادسلام
اطمینان دارید تغذیه برد ۱۶ ولت هست؟
در تصویر اول که ظاهرا ورودی ترانس رادیود به این برد هست؛ از خازن 1000uF 16V استفاده کرده. اگر ترانس رادیو ۱۶ ولت باشه؛ حداقل باید خازن 25V بکارگیری میکرد. لذا بعید میدونم ترانس رادیو ۱۶ ولت باشه و ولتاژ اون کمتر هست.
دقت بیشتری بفرم
سلام
در تصویر اول که ظاهرا ورودی ترانس رادیود به این برد هست؛ از خازن 1000uF 16V استفاده کرده. اگر ترانس رادیو ۱۶ ولت باشه؛ حداقل باید خازن 25V بکارگیری میکرد. لذا بعید میدونم ترانس رادیو ۱۶ ولت باشه و ولتاژ اون کمتر هست.
دقت بیشتری بفرمایید تا برد آسیب ن
درودسلام
دقت بیشتری بفرمایید تا برد آسیب نبینه.
سلامدرود
الان ترانسم ۱۶ولت میده خازن تغذیه هم ۱۶ولته پس تغذیه احتمالا 12vهست
الان چه مقاومتی بزارم که 16بشه 12
البته الان رادیو با 16کار میکنه ولی چون قدیمیه میترسم بهش فشار بیاد پیشنهادتون چیه
درود؛ احتمالا این رادیو با ۹ ولت کار میکنه؛ اگر مقدار ولتاژ ترانس مشخص نیست؛ تعداد باتریها رو بشمارید و در ۱/۵ ضرب کنید ولتاژ مورد نیاز رادیو مشخص میشه؛ اگر ترانس ولتاژ بالاتر استفاده کنید فقط با آیسی رگولاتور مثلا ۱۲ یا ۹ ولت میتونید ولتاژ رو پایین بیارید
خب از چه رگولاتوری استفاده کنم 16v رو تا 7-8ولت کم کنهسلام
خدا پدر و مادرت رو حفظ کنه.
بالای جک آدابتور به صراحت ولتاژ ورودی رادیو رو 7.5 ولت اعلام کرده.
حتی با اعلام تعداد باطری هم همان ۷.۵ ولت ثبت شده.
همانطور که دوستان فرمودند از رگولاتور استفاده کنید و البته با توجه به ولتاژ آدابتور موجود شما، بهتره از هیتسینگ هم استفاده کنید و یا از آدابتوری که خروجی ۷.۵ ولت داشته باشه.
مشاهده فایلپیوست 215384