آی پی امداد
abtahi

درخواست: پيشنهاد براي ساخت برد ترموستات

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
با سلام خدمت کليه دوستان و همکاران و سروران گرامي
اينجانب شش سال است که در زمينه توليد ترموستات لوازم خانگي و کنترلر ديگر سيستمها فعاليت ميکنم و در حال حاضر چندين مدل از بردهاي مطرح و پرمصرف بازار را توليد کرده ايم. از انجا که برنامه توليد رو به گسترش است نياز به همکاري با دوستان دارم که کدام مدل برد را براي توليد در برنامه کاري قرار دهم.
پرواضح است که بردي مورد توليد قرار ميگيرد که مصرفش زياد و يا رو به ازدياد باشد , از گارانتي خارج شده باشد , در بازار مشابه نداشته باشد و يا کم داشته باشد.
لطفا کمک کنيد
متشکرم

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
متشکرم اقاي مهندس
ولي. ما تقريبا همه اينها را توليد کرده ايم
که البته ليست را خدمتتان ارسال کرده ام

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

majid..

کاربر
2013-04-05
237
327
با سلام خدمت کليه دوستان و همکاران و سروران گرامي
اينجانب شش سال است که در زمينه توليد ترموستات لوازم خانگي و کنترلر ديگر سيستمها فعاليت ميکنم و در حال حاضر چندين مدل از بردهاي مطرح و پرمصرف بازار را توليد کرده ايم. از انجا که برنامه توليد رو به گسترش است نياز به همکاري با دوستان دارم که کدام مدل برد را براي توليد در برنامه کاري قرار دهم.
پرواضح است که بردي مورد توليد قرار ميگيرد که مصرفش زياد و يا رو به ازدياد باشد , از گارانتي خارج شده باشد , در بازار مشابه نداشته باشد و يا کم داشته باشد.
لطفا کمک کنيد
متشکرم
سلام اگر بتوانید برد ساید سامسونگ والجی تولید کنید ....
واقعا عالیه که نمایندگی یک تومان میگه برد ساید سامسونگ رو

• Like

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام اگر بتوانید برد ساید سامسونگ والجی تولید کنید ....
واقعا عالیه که نمایندگی یک تومان میگه برد ساید سامسونگ رو
خوب گرون میگه،از سایر نمایندگی ها سوال کنید یا با دفتر مرکزی سام سرویس تماس بگیرید میبینید این خبرها نیست

• Like

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
با سلام
بر روي انها هم بصورت حرفه اي کار کردم ولي نياز به داکيومنتهاي دقيق و کامل دارم که متاسفانه کسيو که اونا رو داشت باشه. هنوز پيدا نکردم
چون من با توجه به تجربيات همکاران و خودم کارو به جايي ميرسونم و از نظر خودمون مناسبه اما از نظر ديگر تعميرکاران کارامد محسوب نميشه که اين تازه اول مشکلاته

• Like

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
استاد زبردست مارو از تجربيات با ارزشتون بي بهره نگذاريد

• Like

rahim 7

کاربر
2015-01-05
21
21
آ.غربی . بوکان
با سلام وارزوی سربلندی

به نظر بنده اگه بتونید برد های یخساران.هیمالیا.وامرسان رو روانه بازار کنید عالی میشه مخصوصا یخساران که الان فقط بردهای کارخانه روش جواب میده وغیر از نمایندگی کسی نداره بردهایی هم که هست من امتحان کردم جواب نمیده اگه بتونید عین اونا درست کنید که عالی میشه

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
با سلام وارزوی سربلندی

به نظر بنده اگه بتونید برد های یخساران.هیمالیا.وامرسان رو روانه بازار کنید عالی میشه مخصوصا یخساران که الان فقط بردهای کارخانه روش جواب میده وغیر از نمایندگی کسی نداره بردهایی هم که هست من امتحان کردم جواب نمیده اگه بتونید عین اونا درست کنید که عالی میشه
مهندس جان اگه ميشه جزيي تر بفرماييد و اينکه کدومشون تولويت بيشتري دارند
متشکرم

• Like
بالا