آی پی امداد
abtahi

پروتکت مکرر تلویزیون ال جی مدل 42PT350R

Electronici

کاربر vip
کاربر
2022-08-28
8
10
باسلام و ارادت خدمت همکاران و اساتید گرانقدر
یک تلویزیون با مشکل پروتکت مکرر داریم که بعد از بررسی دو عدد فت های fgpf4633 برد z سوخته بود که با 30f124 تعویض شد ، در برد y هم دو عدد فت های Irg71c28u سوخته بود که در یک تاپیک دیدم دوستان فرموده بودند فت 30j124 جایگزین کنید جواب میده ، و بنده هم انجام دادم و تعویض کردم ، و بازهم روی برد y دو عدد فت 30f125 سوخته بود که با 30f124 تعویض کردم ، مقاومت های ۲/۲ اهم هر دو برد هم تعویض شد ، یک مقاومت ده اهم هم در برد z سوخته بود که انهم تعویض شد ، خازن کوچک 25 ولت 47 میکرو برد y هم تعویض کردم ، که متاسفانه مشکل پروتکت همچنان پا بر جاست ، وقتی سوکت برد y از سر برد z باز میشه دستگاه روشن میشه و چراغ سبز روی برد تیکان چشمک میزنه و معلومه که مشکل از برد y هست ، خلاصه تمام انرژی مارو گرفت وـحل نشد ، فلت های برد بافر رو هم از برد جدا کردم وباز هم دستگاه روشن نشد ، پنل هم جرقه ای نیست ، دیود های شاتکی هم چک شد که سلامت هستند ، خازن ها اپتوکوپلرها مقاومتها ، قلع مردگی ها همه تست و انجام شد و درست نشد ، فقط به ای سی های هشت پایه پشت برد y که درایور فت ها هستند شک دارم که در خصوص تستشون اطلاعاتی ندارم ، لطفا اساتید گرام از تجربیات ارزنده خود بنده را راهنمایی فرمایند ، سپاسگذارم

SpaceX

کاربر vip
vip
کاربر
2019-02-28
113
445
درود
این تاپیک مربوط به ۳ سال قبل هست
با این حال، موردی که من داشتم یکی از ای‌سی های بافر خراب بود که با تعویضش راه افتاد (AN16538)

ضمنا بجای IGBT های ۳۰۰ ولتی میتونید FGPF4533 بزنید
و بجای IGBT های ۶۰۰ ولتی میتونید RJP63K2 استفاده کنید

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,636
4,980
درود
این تاپیک مربوط به ۳ سال قبل هست
با این حال، موردی که من داشتم یکی از ای‌سی های بافر خراب بود که با تعویضش راه افتاد (AN16538)

ضمنا بجای IGBT های ۳۰۰ ولتی میتونید FGPF4533 بزنید
و بجای IGBT های ۶۰۰ ولتی میتونید RJP63K2 استفاده کنید
درود مهندس بسیار عالی پاسخ دادید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SpaceX
بالا