آی پی امداد
abtahi

مشکل: پرتاب ضعيف كولر اسپليت اوجنرال 36000

khazan1

کاربر
2011-04-11
48
132
با سلام خدمت دوستان عزيز كولر اسپليت اوجنرال 36000 دارم كه نيم ساعت كار مي كرد خاموش ميشد بعد از 5 دقيقه دوباره روشن مي شد كه سنسور دماش را عوض كردم حل شده ولي پرتاب باد خنكش ضعيف شده است راهنمايي بفرماييد عيب پرتاب ضعيف باد پنل داخل از چيست

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام خدمت دوستان عزيز كولر اسپليت اوجنرال 36000 دارم كه نيم ساعت كار مي كرد خاموش ميشد بعد از 5 دقيقه دوباره روشن مي شد كه سنسور دماش را عوض كردم حل شده ولي پرتاب باد خنكش ضعيف شده است راهنمايي بفرماييد عيب پرتاب ضعيف باد پنل داخل از چيست

اگر مدت زیادی هستش که از این دستگاه استفاده میکنید احتمال گرفتگی فین های اواپراتور و کثیف بودن بلوور یونیت داخلی هستش که با سرویس حل میشه
اگر هم خیلی ضعیفه که احتمال خرابی خازن زیاده
موفق باشید

باباخاني

ناظم انجمن
2010-12-18
6,495
74,713

به نام خدا
دوست عزیز توضیحات کافی نیست این کولرها 3الی 4 دور فن دارن به وسیله 3 الی 4 رله
به دور کند وتند میرود اگر فن باکم وزیادکردن تغییر نمیکند مشگل در برد یا رله هااست اگر
باکم وزیادکردن ولوم فن تغییرات ایجاد میشود سرعت فن ثابت است فن خراب است

khazan1

کاربر
2011-04-11
48
132
با سلام وتشكر از اين كه بذل محبت نموديد اماكولر گازي فوق با كنترل روي فن يك ودو مي رود كار ميكند وقتي كه روي فن سه زده مي شود هيچگونه فرقي با مرحله دوم فن ندارد يعني تغييري درپرتاب ميان فن دو وسه وجود ندارد ؟(سرعت فن دور ضعيف ومتوسط خوب است ولي سرعت فن سه تغيير به خصوصي نسبت به مرحله متوسط ندارد ولوم فن تغيير مي كند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amir2242

asemanbad

کاربر
2014-07-22
2
0
سلام دوستان.یک کولر گازی اجنرال مدل Rbgi گرفتم که روتاری و اینورترداره.الان چند روزه نصبش کردم.ابتدا که روشنش میکنی بادش تا 2دقیقه خنکه بعد موتور بیرون خاموش میشه و باد گرمه دوباره موتور روشن میشه بادش سرد میشه و همینطور خاموش و روشن میشه و پانل داخلی گرم و سرد میکنه.وقتی از بار دوم به بعد موتور روشن میشه برق زیادی میکشه.دلیلش چیه؟به نظر شما گارانتی نوین سرویس خوبه؟

یاطا

کاربر
2013-02-09
120
113
سلام دوستان.یک کولر گازی اجنرال مدل Rbgi گرفتم که روتاری و اینورترداره.الان چند روزه نصبش کردم.ابتدا که روشنش میکنی بادش تا 2دقیقه خنکه بعد موتور بیرون خاموش میشه و باد گرمه دوباره موتور روشن میشه بادش سرد میشه و همینطور خاموش و روشن میشه و پانل داخلی گرم و سرد میکنه.وقتی از بار دوم به بعد موتور روشن میشه برق زیادی میکشه.دلیلش چیه؟به نظر شما گارانتی نوین سرویس خوبه؟

سلام دما رو 18 بزار چک کن نتیجه رو اعلام کن

یاطا

کاربر
2013-02-09
120
113
با سلام وتشكر از اين كه بذل محبت نموديد اماكولر گازي فوق با كنترل روي فن يك ودو مي رود كار ميكند وقتي كه روي فن سه زده مي شود هيچگونه فرقي با مرحله دوم فن ندارد يعني تغييري درپرتاب ميان فن دو وسه وجود ندارد ؟(سرعت فن دور ضعيف ومتوسط خوب است ولي سرعت فن سه تغيير به خصوصي نسبت به مرحله متوسط ندارد ولوم فن تغيير مي كند

سلام احتمال زیاد از خازن فن .

asemanbad

کاربر
2014-07-22
2
0
سلام چک کردم.نمایندگیشاومد نگاه کرد فنش گیر کرده بود درست شد.فقط یک مشکلی هست زیر 25 که میذاریش کمتر از بالای 25درجه خنک می کنه.نمیدونم چرا.در ضمن اگر کاتالوگش را داری برام بذارش

بالا