آی پی امداد
abtahi

يخ زدگي قسمت بالاي فريزر تك الكترواستيل

siyavash68

کاربر
2014-10-03
3
0
خدا لعنت کنه اون کسیو که ادعا کرد ما خودمون میسازیم آقا وقتی بلد نیستی مونتاژکنی گه میخوری میگی میسازیم بابا هر 2 هفته یه بار باید برفک و یخ وپاک کنم اسیر شدم تعمیر کار اومد 3 دفعه هیچ غلطی نکرد
یخچال esf-23 -no frost

siyavash68

کاربر
2014-10-03
3
0
سلام فریزر esf-23دارم موتور پر یخ برفک میشه چیکار کنم هر دوهفته مجبورم برفک پاک کنم تمام وسایل تو فریزر خراب شده راهنمایی کنید.لطفا

majid..

کاربر
2013-04-05
237
327
سلام فریزر esf-23دارم موتور پر یخ برفک میشه چیکار کنم هر دوهفته مجبورم برفک پاک کنم تمام وسایل تو فریزر خراب شده راهنمایی کنید.لطفا

سلام دوست عزیز بعد از برفک زدای فریز رو بزن تو برق. خالی بار ترمو متر (دما سنج ) بذار دما تا حداکثر منفی 25 حاقل منفی 17 میرسه یا نه .اگر رسید میتونی یک تایمر دیجیتال یا مکانیکی سر راه موتور بذاری که هر 6 ساعت برق موتور رو قطع کنه و 20 یا 40 دقیقه به حالت دیفراست رفته واز برفک زدن جلو گیری میکنه من برا مشتری های که یخچال اذیت میکنه این کار رو میکنم اگر تایمر دیجیتال گیرد بیاد عالی هست . مشکلی بود هستم در خدمت تون به اعصابتون ارامش بدن

Alias2018

کاربر
2018-01-26
1
0
دوستان اگه فریزرتون مشکل فنی نداره باید ارتفاع پایه های عقبی یه کم پایینتر از پایه های جلویی باشه. یعنی در فریزر رو که باز میذارین با آرومی خودش بسته بشه. اینجوری دیگه آبی توی اواپریتور نمیمونه که بخواد یخ بزنه

بالا