- 2007-05-09
- 5,028
- 106,754
*******************************ابتدا وظیفه میدونم از شما استاد عزیزم تشکر کنم که اینچنین با اخلاق و محبت، بنده رو مورد لطف قرار دادید.
بله مفهوم مد نظر بنده همون بود ولی الفاظ انتخابی، جور دیگه ای بود که عذر میخوام و حق با شماست.
بنده هنوز در حال شاگردی کردن و یادگرفتن هستم و حالا حالا ها نیازمند محضر اساتیدی همچون شما و استاد غزال و ... هستم. لطفاً ما رو تنها نذارین و با حمایت و پشتیبانی علمی، در طی این طریق ما رو یاری کنید.
اما درباره تحلیلی که زحمت کشیدین
تا اینجا کاملاً مفهوم و درست. اما عبارت زیر برام مفهوم نیست و یا شاید متنش به هم ریخته باشه:
راستش متوجه نمیشم عدد 80 از کجا اومده و از 220 کم شده. فعلاً منتظر پاسختون هستم که احتمالاً بقیه ابهامات رو برطرف میکنه. باز هم ممنون ممنون ممنون
متقابلا ممنون از لطف شما .
140 اشتباه تایپی و عذرخواهی 240 صحیح هست{پیری و معرکه گیری } عرض کرده بودم که روی اعداد تکیه نکنید سردستی وبا حضور ذهنی تایپ میکنم.
عدد 80 همون تعداد 80 ال ای دی و هر کدام برای 3 ولت 80×3=240 جمعا شده 240 ولت >> ولتاژ لازم برای ال ای دی هاست .
ولتاژ برق شهر 220 ولت RMS >> که P2P { بخوانید پیک تو پیک } ان میشه حدود 310 ولت .
از 310 ولت اگر 240 ولت لازم را کسر کنیم باقی همون ولتاژی هست که باید روی مقاومت افت کند بعبارتی VR
طبق قوانین پذیرفته شده ...جریان در کل مدار مساویست و برای هر ال ای دی تقریبا 20 میلی امپر و اینهم یعنی جریان مقاومت فوق >> IR
قانون اهم = R= V/I
R همون اهم مقاومت خواهد بود .
موفق باشید .