آی پی امداد
abtahi

نیازمند نقشه یا شماتیک DVR 16 ch نونیمAHB8016T-NC-N68C V1.01B 0287206261

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
17
19
گلستان
instagram.com
درود.
این ها یکسری هاش که پایه کمتر داره و مسیرش به سلف نمیخوره معمولا رگولاتور LDO هستند.
اونایی که پایه زیاد دارند و مسیر پایه ها به یک سلف میخوره اونا ایسی رگولاتور سویچینگ هستند.
ولتاژ های مختلفی روی برد وجود داره.
اون رگولاتوری که سوخته رو مسیرش دنبال کن ببین به کدوم ایسی میخوره.بعد دیتاشیت اون ایسی رو دانلود کن و نگاه کن ببین ولتاژ کاری اون ایسی چنده.ولتاژش هر چی بود ولتاژ خروجی اون رگولاتور هست.
یک سری سایت و اپلیکیشن هم هست مخصوص این ایسی های SMD کوچیک که با جستجو پیدا میکنی.

تو اینجور سوختگی که ۲۲۰ وارد مدار میشود احتمال سوختن CPU و رم ها خیلی خیلی زیاده و اول طبق گفته دوستان قطعات سوخته رو جدا کن و CPU چک کن

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
112
138
ایران
www.armaniset.ir
سلام آقای محترم من پروگرام فایل این دی وی ار را ضرورت دارم میشه برایم بفرستید ////////// واتساپ من است افغانستان. AHB8016T-NC-N68C_V2.01B

طبق قوانین برای ارسال شماره تلفن می‌بایست از پیام خصوصی استفاده بفرمایید.
سلام مارک و برند این دستگاه در ایران أوکس هست که بردهای آماده چینی رو داخل قاب بنام خودشان مونتاژ میکنن ظاهرا این مدل خیلی مشکل خالی شدن یا خرابی برنامه درون آی سی فلش دارد ………

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
112
138
ایران
www.armaniset.ir
درود.
این ها یکسری هاش که پایه کمتر داره و مسیرش به سلف نمیخوره معمولا رگولاتور LDO هستند.
اونایی که پایه زیاد دارند و مسیر پایه ها به یک سلف میخوره اونا ایسی رگولاتور سویچینگ هستند.
ولتاژ های مختلفی روی برد وجود داره.
اون رگولاتوری که سوخته رو مسیرش دنبال کن ببین به کدوم ایسی میخوره.بعد دیتاشیت اون ایسی رو دانلود کن و نگاه کن ببین ولتاژ کاری اون ایسی چنده.ولتاژش هر چی بود ولتاژ خروجی اون رگولاتور هست.
یک سری سایت و اپلیکیشن هم هست مخصوص این ایسی های SMD کوچیک که با جستجو پیدا میکنی.

تو اینجور سوختگی که ۲۲۰ وارد مدار میشود احتمال سوختن CPU و رم ها خیلی خیلی زیاده و اول طبق گفته دوستان قطعات سوخته رو جدا کن و CPU چک کن
عزیز تاریخ پستی روکه دارید جواب میدید رو خوندید مال دوسال پیشه تا الان دستگاه پوکیده حتما ؟ آخرین پست موضوعش چیز دیگس که تاپیک بالا آمده

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
17
19
گلستان
instagram.com
عزیز تاریخ پستی روکه دارید جواب میدید رو خوندید مال دوسال پیشه تا الان دستگاه پوکیده حتما ؟ آخرین پست موضوعش چیز دیگس که تاپیک بالا آمده
درود.
توی انجمن مهم نیست تاریخ پست واسه کی هست.
مهم اینه که ما اینجا تجربیاتمون رو به اشتراک بذاریم کسی که نیاز داشته باشه با جستجو مطالب ده سال پیش هم باشه پیدا میکنه و بدردش میخوره.
من خودم دنبال یک قطعه روی ups فاراتل بودم تو پست سال ۹۵ پیداش کردم.

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,138
2,006

سلام
منظورتون از پایه کم و زیاد چی هست؟ دقیق‌تر توضیح میدید؟

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
17
19
گلستان
instagram.com
سلام
منظورتون از پایه کم و زیاد چی هست؟ دقیق‌تر توضیح میدید؟
درود.
عموما ۵ پایه ها ldo هستند
و ۶ پایه ها سویچینگ

XL1671431660149644.webp

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,138
2,006
درود.
و ۶ پایه ها سویچینگ

XL1671431660149644.webp

سلام
فارغ از اینکه بالا آوردن تاپیک‌های قدیمی، مگر در موارد هم راستا و یا موارد خاص، امر مطلوبی به نظر نمیرسد؛ برخلاف فرمایش شما، قطعات زیادی با پکیج پنج پایه هستند که هم LDO می‌باشند و هم در خروجی آنها از سلف استفاده شده و موضوع عمومیت ندارد.
لذا این بخش از فرمایش شما که نبود سلف را مرجع تشخیص LDO تلقی می‌فرمایید؛ قابل استناد به نظر نمیرسد.
اتفاقا LDOهای زیادی هستند که دارای پکیج ۶ پایه بوده و آنها هم در خروجی از سلف استفاده می‌کنند.
اساسا LDOها و یا Step-Down یا Step-Up Converter switching regulator ها هنگام کاهش یا افزایش ولتاژ، ریپل و نویز تولید کرده و برای حذف آن؛ به اجبار از سلف در خروجی آنها استفاده می‌شود.

البته انواعی از LDOها هستند که در خروجی آنها سلف استفاده نمی‌شود؛ لیکن در حال حاضر عمومیت دادن به موضوع، امر دقیقی نیست.

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
17
19
گلستان
instagram.com
سلام
فارغ از اینکه بالا آوردن تاپیک‌های قدیمی، مگر در موارد هم راستا و یا موارد خاص، امر مطلوبی به نظر نمیرسد؛ برخلاف فرمایش شما، قطعات زیادی با پکیج پنج پایه هستند که هم LDO می‌باشند و هم در خروجی آنها از سلف استفاده شده و موضوع عمومیت ندارد.
لذا این بخش از فرمایش شما که نبود سلف را مرجع تشخیص LDO تلقی می‌فرمایید؛ قابل استناد به نظر نمیرسد.
اتفاقا LDOهای زیادی هستند که دارای پکیج ۶ پایه بوده و آنها هم در خروجی از سلف استفاده می‌کنند.
اساسا LDOها و یا Step-Down یا Step-Up Converter switching regulator ها هنگام کاهش یا افزایش ولتاژ، ریپل و نویز تولید کرده و برای حذف آن؛ به اجبار از سلف در خروجی آنها استفاده می‌شود.

البته انواعی از LDOها هستند که در خروجی آنها سلف استفاده نمی‌شود؛ لیکن در حال حاضر عمومیت دادن به موضوع، امر دقیقی نیست.
شما انقدری که انرژی میذاری برای مخالفت با نظرات دیگران همین انرژی رو بذار برای راهنمایی دیگر دوستان.

بله توی دنیا LDO شش پایه هم هست.
و LDO بیست پایه هم هست.مثل tps7a8300

اما منظور من توی این تاپیک دقیقا روی مورد DVR هست و چیزی که بصورت روتین در DVR ها چینی استفاده میشه همون مورد هایی هست که من توضیح دادم.

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,138
2,006
شما انقدری که انرژی میذاری برای مخالفت با نظرات دیگران همین انرژی رو بذار برای راهنمایی دیگر دوستان.

سلام
بحث علمی نیاز به استدلال دارد. حضرتعالی موضوعی را مطرح کردید که در آن خدشه وارد شد. لذا بهتر است با پاسخ علمی، ما را نیز بهره‌مند فرمایید.
واقعیت آنست که دیروز به جهت پیشبرد بحثِ منطقی، سکوت کردم تا گذشت زمان طرح موضوع را به سوی آرامش برد.
عقیده راسخ دارم، وجود انجمن تعمیرکاران، نه برای اثبات اشخاص، بلکه در درجه اول جهت رفع مشکل همکاران و سپس یادگرفتن از دیگران است. از اینرو افتخار می‌کنم اگر از کاربران انجمن مطلبی بیاموزم.

می‌فرمایید:

یکسری هاش که پایه کمتر داره و مسیرش به سلف نمیخوره معمولا رگولاتور LDO هستند.

و در تعریف پایه زیاد و کم آوردید:

و ۶ پایه ها سویچینگ

همچنین در تایید فرمایش خود، تصویر SC14 که دارای پارت‌نامبر SPX5205 و پکیج SOT23-5 است را آوردید.

☆ محور اصلی صحبت شما، علاوه بر تقسیم بندی LDO و Switching بر حسب تعداد پایه‌ها، عدم استفاده از سلف در LDO های DVR چینیِ موجود در بازار می‌باشد.

معمولا LDO های فاقد سلف که در DVR های چینی مشاهده کردم؛ از جنس AMS1117 با پکیج SOT-89 و یا نظایر آن بوده و LDO با پکیچ SOT23-5 که بدون سلف در مدار کار شده باشد را مشاهده نکردم. لذا ابتدا تقاضا دارم:

۱- تصویر چند نمونه از برد DVR چینی موجودِ بازار که در آن LDO پنچ پایه و بدون سلف با پکیج SOT23-5 کار شده را بیاورید. (لطفا جهت بررسی، کد قطعه در تصویر واضح باشد.)

۲- تصویر DVR که در آن LDO با کد SC14 کار شده را نیز محبت بفرمایید.

بالا