آی پی امداد
abtahi

درخواست: نیازمند فوری فایل دامپ فلش دستگاه 4کانال DVR چینی

Mechanic-Fre

کاربر vip
کاربر
دوستان سلام، درخواست فوری فایل فلش دامپ دستگاه DVR چهار کانال با شماره شاسی AHB700XTB-3520D V2.03 مشکل: رمز رفتن خود ب خودی در ضمن دستگاه NoName هستش. آیسی 8 پایه

پیوست‌ها

• 894.4 کیلوبایت بازدیدها: 165
  • 1.5 مگابایت بازدیدها: 178
  • 2.2 مگابایت بازدیدها: 223
  • 1.3 مگابایت بازدیدها: 205
  • 1.1 مگابایت بازدیدها: 185
  • 140.8 کیلوبایت بازدیدها: 171

karimjavvy

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2012-06-19
500
917
قم
سلام دوست عزیزمشکل دستگاه شما فقط رمز هست که ندارید ؟یا دستگاه اصلا بالا نمیاد ؟

karimjavvy

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2012-06-19
500
917
قم
اگر فقط مشکل از رمز هست و با حذف رمز مشکلتون رفع میشه ، فایل فلشتون رو در خصوصی بفرستید ، نکات زیر مورد توجه قرار بگیره.

حتما آی سی فلش رو خوب تمیز و با تینر شسته باشید و سپس اقدام به خواندن آی سی کنید ، پس از ذخیره کردن محتوای آی سی بصورت فایل در سیستم همان فایل را با محتوای آی سی عمل مقایسه انجام بدید ، سپس برای بنده ارسال کنید .

karimjavvy

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2012-06-19
500
917
قم
شما میدونید من کی هستم و این درخواست های مبتدیانه رو دارید :))

سلام دوست عزیز
بنده طبق وظیفه ای که در این سایت دارم و از همه مهمتر طبق ماهیت این سایت بر اساس کمک و یاری رساندن به همدیگر هست عمل کردم ، از این رو از مبتدی ترین نکته تا حرفه ای ترین نکته باید یادآور شد و چون هر کسی یه پستی درج کنه تو سایت برای همه همکارانی که در سایت عضو شدن (چه مبتدی چه حرفه ای) قابل مشاهده هست مسائل رو تا جایی که میشه دقیق اعلام می کنیم تا حداقل فرد مبتدی و حتی حرفه ای اگر نکته ای را نداند و یا فراموش کرده باشد متوجه موضوع بشه .

با این تفاصیل شما اگر خواهان کمک هستید که طبق شرایط فوق عمل می کنید و ما و سایر همکاران در خدمت شما و دوستانی که مشکل مطرح می کنند هستیم و انشالله بتونیم مشکلی رو حل کنیم .

این رو هم یادآور بشم که هدف این سایت کمک کردن و از همه مهمتر آموزش هست و بنده جز این اهداف کاری دیگر نکردم

بنده هم سالهاست که حداقل کاری که می کنم ترمیم فایل های فلش انواع دستگاه ها رو انجام می دم ، کاری ندارم که با چه شخصی هم صحبت می کنم و طبق اون هدف پیش می رم .

انشالله که منظور رو خوب رسانده باشم و بنده به هیچ عنوان قصد جسارت بر بزرگان این عرصه ندارم .

با تشکر

Mechanic-Fre

کاربر vip
کاربر
درود بر شما، گویش بنده مبتنی بر این نبود که شما سخنی جز کمک گفته باشید، لازم به ذکر است در حال حاضر آیدی دوم بنده هستش و بهتر بود با اکانت اولم درخواست میدادم که مشخص بشه جایگاه. بهرحال اگر فایل این DVR مارو که مشتری برامون فرستاده دارید بگذارید ممنون میشم، در ضمن فایل بایوس قبلی بطور کامل حذف گردیده است.

بالا