آی پی امداد
abtahi

نقشه سیمکشی پراید 131 جدید

mahdir153

کاربر
2015-05-31
13
14
55
سلام چند روزه چراغ باز بودن درب روی داشبورد روشن هست خاموش نمیشه تمام لای دری ها رو چک کردم از اونجا نبود مشکل از چراغ سقفی هم نبود اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم در ضمن دربها هم قفل نمیشه به محضقفل کردن دوباره میپره بالا دزدگیر هم نصب نیست مدل آخر 93 کسی نششو نداره؟ یا رنگ سیمهاشو

AFSHIN.AS

کاربر vip
کاربر
2012-10-02
2
3
سلام چند روزه چراغ باز بودن درب روی داشبورد روشن هست خاموش نمیشه تمام لای دری ها رو چک کردم از اونجا نبود مشکل از چراغ سقفی هم نبود اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم در ضمن دربها هم قفل نمیشه به محضقفل کردن دوباره میپره بالا دزدگیر هم نصب نیست مدل آخر 93 کسی نششو نداره؟ یا رنگ سیمهاشو
سلام.
زیر داشبورد پشت جعبه فیوز.رله قفل مرکزی ماشین شما هست.بیرون بکشید و سیم مربوط به لادری ماشین رو از وسط قطع کنید.اگر با این کار مشکل حل شد.رله قفل مرکزی رو عوض کن مشکل شما حل میشه.

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,673
5,051
درود تا زمانیکه مشکل مشکل لادری حل نشه قفل مرکزی برگشت میزنه . شما لادری ۴ دربو بیرون بیارید اگر مشکل حل شد تک تک وصل کنید اگر نشد فیوز چراغ سقف سالم باشه و چراغ سقف کار کنه اگر سالم نباشه لادری نشان میده مورد بعد سیمهای لادری عقب داخل صندوق پشت موکت یا نمدی به بدنه اتصال نباشه و بعدی سیمیکه از رکاب رفته برای عقب زیر پیچ صندکی بالایی عقب سمت راننده گیر نباشه بررسی کنید قبلا دزدگیر نداشته سیمکشی برای شاسی کاپوت و صندوق عقب داشته باشه و درنهایت خود رله قفل مرکزی خراب یا آبخورده نباشه .

بالا