آی پی امداد
abtahi

نظر سنجی درباره اجرت تعمیر تلفن

maryam_teh0

کاربر
2012-03-16
144
513
اره تازه شروع کردم حدود 11 یا 12 ساله شروع کردم:)

ال سی دی و یا تی وی تعمیر کار زیادی داره ریسکش هم بالاست.مغازه من کلا تعمیرات تلفن هستش البته تمام مدل های تکنوتل رو هم دارم برای فروش.توی این مدت دیگه همه تعمیرگاه من رو شناختن الان میانگین روزی 15 تا تعمیری دارم که اگه میانگین از هر کدوم 3.5 تومن بگیرم اطراف 50 تومن میشه تعمیرات هم که سودش بالاست از طرفی هم با روزی 15 تا تلفن دیگه وقته نفس کشیدن هم ندارم چه برسه بخوام تعمیرات ال سی دی و اینجور چیزا قبول کنم.البته هنوز هم که هنوزه اصلا ادعایی ندارم که من تعمیرکار هستما چون اگه به خودم مطمئن بشم که دیگه اوستا شدم دیگه تلاشی برای پیشرفت نمی کنم

Padashi

VIP+ افتخاری
کاربر
با سلام:اولا هزینه تعمیرات جزئی 3000تومان و تعمیرات کلی 5000تومان در این بازار عالیست چون مطمئنا افرادی که بر روی گوشی 15 تومانی چونه می زنند پس جیزی ندارند پس علاوه برمزد مادیش مزد معنوی هم داره و دوما در اوایل فقط تعمیر تلفن سخت بود تا تجربه کسب کنی که دیگه زمان زیادی نمی برد پس دوست محترم تعمیر کن و اما قطعات ال سی دی و غیره در شهرهای کوچک بسیار کم یاب است پس ناچاریم همه چیز به غیر MP3پلیر تعمیر کنیم

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,529
ایران
با درود خدمت شما
الان 5 سال است تلفن تعمیر نمیکنم ( دوستانی که تعمیرات تلفن دارند بنده را درک میکنند )
ولی 4 یا 5 سال قبلش همراه کارهای دیگه تلفن تعمیر میکردم و نرخ بنده از 5 هزار تومان شروع میشد
موفق و پایدار باشید

بالا