آی پی امداد
abtahi

نصب برد مزیکال بجای زنگ آیفون کاایوز CU-432

م ر پارس

کاربر vip
vip
کاربر
2015-08-15
645
792
کوهبنان کرمان
درود به همه اساتید ودوستان عزیز
یک آیفون تصویری کالیوز که ایسی زنگش به شماره WT2003 بود. سوخته بود. جایی خود ایسی گیرم نیامد. گفتم اگر بشه یک برد موزیکال بزارم بجای ایسی زنگ. همین کارم کردم ویک برد ساده موزیکال رو طبق عکسهایی که میگذارم نصب کردم و زنگ ایفون راه افتاد. البته فقط با همون موزیکی که برد تولید میکرد. خلاصه ایفونی که ایسی زنگش گیر نمیامد زنگ خورش درست شد

لازمه توضیح بدم طبق عکس سیم قرمز برد مثبه، سبم سفید خروجی صدای برد موزیکال و سیم مشکی منفی برد هست که طبق خط زردرنگی که کشیدم وصل میشه به پایه وسط کلید قطع کن.
درتست اولیه صدای زنگ کم بود که مدار ولوم رو دنبال کردم ویک مقاومت smd به شماره 103 موازی کردم با مقاومت 103 خود ایفون. صدا کاملا بلند و با ولوم بغل ایفون هم قابل تنظیم هست.
گفتم شاید این تجربه به کار همکاران بیاد.

پیوست‌ها

• 412.2 کیلوبایت بازدیدها: 22
  • 214.5 کیلوبایت بازدیدها: 21

م ر پارس

کاربر vip
vip
کاربر
2015-08-15
645
792
کوهبنان کرمان
لازمه ذکر کنم تنها ایرادی که مشاهده کردم این هست که زمانیکه گوشی گذاشته هست، با زدن هر کدوم از کلیدهای بغل یا لمسی، زنگش هم با روشن شدن صفحه نمایش به صدا درمیاد که حالا میشه اول گوشی رو بردارن.

ghasemdorosh

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-12-17
763
4,091
بوشهر-خورموج
درود به همه اساتید ودوستان عزیز
یک آیفون تصویری کالیوز که ایسی زنگش به شماره WT2003 بود. سوخته بود. جایی خود ایسی گیرم نیامد. گفتم اگر بشه یک برد موزیکال بزارم بجای ایسی زنگ. همین کارم کردم ویک برد ساده موزیکال رو طبق عکسهایی که میگذارم نصب کردم و زنگ ایفون راه افتاد. البته فقط با همون موزیکی که برد تولید میکرد. خلاصه ایفونی که ایسی زنگش گیر نمیامد زنگ خورش درست شد

لازمه توضیح بدم طبق عکس سیم قرمز برد مثبه، سبم سفید خروجی صدای برد موزیکال و سیم مشکی منفی برد هست که طبق خط زردرنگی که کشیدم وصل میشه به پایه وسط کلید قطع کن.
درتست اولیه صدای زنگ کم بود که مدار ولوم رو دنبال کردم ویک مقاومت smd به شماره 103 موازی کردم با مقاومت 103 خود ایفون. صدا کاملا بلند و با ولوم بغل ایفون هم قابل تنظیم هست.
گفتم شاید این تجربه به کار همکاران بیاد.
عالی بود از تجربه.

شماره ای سی خودش هم موجود هستش

بالا