آی پی امداد
abtahi

نداشتن ولتاژ +۱۸ در دستگاه جوش آورین مدل sp253

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
322
315
مازندران،نور
درود دوستان،دستگاه فوق با مشکل نداشتن خروجی برام اومده،با بررسی مشخص شد که ولتاژ ۱۸ ولت ورودی برد درایور igbt موجود نیست،ورودی رگولاتور ۷۸۱۸ ولتاژ دارم ولی خروجی نداره،رگولاتور خارج از مدار تست کردم سالمه و خروجی داره ولی نصب که میشه حدود ۲ ولت داره،چون ی سر ۱۸ ولت به برد کنترل میره آی سی uc3846 و lm358 رو تعویض کردم ولی تاثیری نداشت،دوستان تجربه در این مورد دارند لطفا راهنمایی بفرمایید،با تشکر ۲۰۲۵۰۷۳۱_۱۸۰۹۵۲.jpg۲۰۲۵۰۷۳۱_۱۸۱۰۰۰.jpg۲۰۲۵۰۷۳۱_۱۸۱۰۱۶.jpg

ALIREZABRU

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2018-03-02
23
9
سلام من مورد داشتم رگولاتور بیرون تست میشده ولتاژش رو داشته ولی روی برد افت میکرده و جریان کشیده می‌شده نمیتونسته توان بده
خود رگولاتور رو هم تعویض کن

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
322
315
مازندران،نور
سلام من مورد داشتم رگولاتور بیرون تست میشده ولتاژش رو داشته ولی روی برد افت میکرده و جریان کشیده می‌شده نمیتونسته توان بده
خود رگولاتور رو هم تعویض کن
درود بر شما،کاملا درست میفرمایید فردا همین کارو انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم،متشکرم🙏🌹

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,242
2,192
رگولاتور خارج از مدار تست کردم سالمه و خروجی داره ولی نصب که میشه حدود ۲ ولت داره،

سلام
رگولاتور رو خارج کرده و ۱۸ ولت رو از طریق منبع تغذیه تامین بفرمایید و ببینید چقدر آمپر میکشه که باعث چنین افت ولتاژی میشه.
بهتره آمپر رو کنترل شده تامین کنید تا اگر قطعه‌ای در مدار مشکل داره؛ باعث ترکیدنش نشه و در عین حال با داغ شدن قطعه یا قطعات متوجه ایراد بشید.

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
322
315
مازندران،نور
سلام
رگولاتور رو خارج کرده و ۱۸ ولت رو از طریق منبع تغذیه تامین بفرمایید و ببینید چقدر آمپر میکشه که باعث چنین افت ولتاژی میشه.
بهتره آمپر رو کنترل شده تامین کنید تا اگر قطعه‌ای در مدار مشکل داره؛ باعث ترکیدنش نشه و در عین حال با داغ شدن قطعه یا قطعات متوجه ایراد بشید.
درود،در حال حاضر فقط مقاومت ۴۱ اهم ۲ وات ولتاژ ورودی داغ میشه و قطعه ی دیگه ای گرم نمیشه

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
322
315
مازندران،نور
درود بر همه دوستان گرامی،مشکل دستگاه فوق از رگولاتور ۷۸۱۸ بود و با تعویض مشکل حل شد،با تشکر از اساتید بزرگوار که تجارب خودشون رو به اشتراک گذاشتند🙏🙏🌹🌹

بالا