آی پی امداد
abtahi

مشکل: نداشتن صدا و تصویر در ایفون تابا۱۰۴۰mو مشکل پنل

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
469
5,297
تبریز
با سلام دوستان یه آیفون تصویری آوردن نصاب گفت اتصالی کرد بازش کردم یه رگولاتور و خازن و رله سوخته بود عوض کردم زدم به ۱۲ولت چراغهای روشن شد وصل میکنم به مانیتور نه صدا هست نه تصویر فقط صداهای رله میاد
تعمیرکار قبلی هم یه سیم قرمز از برد دکمه پنل به پایه ۴ سوکت صدا وصل کرده ..ممنون میشم راهنمایی کنین اگه بردی شبیه این دارین برام بفرستین چک کنم.تشکر

پیوست‌ها

• 63.9 کیلوبایت بازدیدها: 149
  • 70.9 کیلوبایت بازدیدها: 161

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
826
2,662
تهران -شانکهای
با سلام دوستان یه آیفون تصویری آوردن نصاب گفت اتصالی کرد بازش کردم یه رگولاتور و خازن و رله سوخته بود عوض کردم زدم به ۱۲ولت چراغهای روشن شد وصل میکنم به مانیتور نه صدا هست نه تصویر فقط صداهای رله میاد
تعمیرکار قبلی هم یه سیم قرمز از برد دکمه پنل به پایه ۴ سوکت صدا وصل کرده ..ممنون میشم راهنمایی کنین اگه بردی شبیه این دارین برام بفرستین چک کنم.تشکر

با احترام
شما آیا به ترتیب شماره ها ، گوشی رو به پنل وصل کردید ؟
1 2 3 4
1 2 3 4

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
826
2,662
تهران -شانکهای
بعضی پنلهای تابا رو باید جابجا وصل کنید ، ۴ به ۱ ۳ به ۲ و الی آخر، حتما تست کنید .دلیل خاموش شدن چراغ قرمز روی مانیتور در زمان استارت رو بدون پنل هم تست کنید .یه جایی اتصالی دارید . باید رفع بشه . رله فعال میشه ولی به دلیل اتصالی سریع قطع میکنه.

آخرین ویرایش:

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
469
5,297
تبریز
بعضی پنلهای تابا رو باید جابجا وصل کنید ، ۴ به ۱ ۳ به ۲ و الی آخر، حتما تست کنید .دلیل خاموش شدن چراغ قرمز روی مانیتور در زمان استارت رو بدون پنل هم تست کنید .یه جایی اتصالی دارید . باید رفع بشه . رله فعال میشه ولی به دلیل اتصالی سریع قطع میکنه.

مهندس اینو یکی هم پیشنهاد کرد ولی میترسم مانیتور اسیب ببینه...بنظرتون تست کنم مشکلی پیش نمیاد برعکس زدن ترتییب؟
مانیتور جدا میزنم برق زمان استارت چراغ خاموش نمیشه...
صفحه سیاه با تاریخ اینا میاذ

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Parsa2309

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
826
2,662
تهران -شانکهای
مهندس اینو یکی هم پیشنهاد کرد ولی میترسم مانیتور اسیب ببینه...بنظرتون تست کنم مشکلی پیش نمیاد برعکس زدن ترتییب؟
مانیتور جدا میزنم برق زمان استارت چراغ خاموش نمیشه...
صفحه سیاه با تاریخ اینا میاذ

ن عزیزم . با ضمانت خودم تست کنید .

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
469
5,297
تبریز

مهندس تست کردم تو این حالت هم صفحه مانیتور سیاه با تقویم اومد ledهم خاموش نمیشه ولی نه تصویر نه صدا هیچی نیس ..ولتاژ که به دوربین می‌ره چک کردم ۲.۵ولت بودبی زحمت کلیپ ببینین.با زدن دکمه رله هم تحریک میشه ولی

پیوست‌ها

الجي

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2011-04-08
288
1,179
ایران
سلام مهندس .یه ولتاز 12 مستقیم به دوربین بده یا دوربین رو جدا تست کن

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
469
5,297
تبریز
مهندس جان فکر کنم از برد دوربین ...سوکت دوربین درمیارم ۹ولت دارم رو سوکت .میزنم ۲ولت میشه.برد باز کردم این خازن ها اتصال کوتاه شده بنظرتون تعمیر میشه؟یه ایسی هم پشت برد دوربینه بنظرتون آسیب دیده؟

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
بالا