آی پی امداد
abtahi

نحوه سیم های کولر ابی کوچک

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
499
288
30
Yazd
باسلام خدمت همکاران .
ی سوال داشتم تجربه نداشتم گفتم بپرسم
سیم های خازن این کولر کوچیکا که تصویر گذاشتم
کلا جداس یا ن همون فاز نول سیم اصلی جدا کردن ..
چجوریه ؟؟
ممنون میشم اگه تجربه ای هست بگید تشکر اگه عکس دان بشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mostafahe

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
499
288
30
Yazd
دان نمیشه لامصب اگه زحمتی نیست بزنید گوگل دینام کولر ابی ۱۵۰۰از این دستیا که تو پره تسمه نداره

• Sad
واکنش‌ها[ی پسندها]: electirc

Mohsenaux

کاربر vip
کاربر
2017-03-12
97
203
سلام
اگر این مدل هست که موتور داخل حلزونی فن هست سیم خازن دائم کار مستقیم رفته داخل موتور. یک سر سیم خازن به نول وصل میشه و سر دیگر به سیم موتور
مدل موتور یک هشتم دو دور پرتابلی هست
سیم ابی نول هست
قهوه ای دور تند
مشکی دور کند

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: daniyal18

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
499
288
30
Yazd
سلام
اگر این مدل هست که موتور داخل حلزونی فن هست سیم خازن دائم کار مستقیم رفته داخل موتور. یک سر سیم خازن به نول وصل میشه و سر دیگر به سیم موتور
مدل موتور یک هشتم دو دور پرتابلی هست
سیم ابی نول هست
قهوه ای دور تند
مشکی دور کند
درود فقط میخوام بدونم دوتا سیم مجزا خازن به سیم فاز و دور هایی که فرمودید هم متصله یا خیر

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
499
288
30
Yazd
سلام عکس آپلود نشده
اخر فرستادم ..مشکل این موتور کند کار کردن هر دودوره احتمالا سیم استارتور قطع شده میخوام بدونم میشه از همین سه سیم خازن متصل کرد

پیوست‌ها

• 221.5 کیلوبایت بازدیدها: 11

Mohsenaux

کاربر vip
کاربر
2017-03-12
97
203
اخر فرستادم ..مشکل این موتور کند کار کردن هر دودوره احتمالا سیم استارتور قطع شده میخوام بدونم میشه از همین سه سیم خازن متصل کرد
این مدل موتور ها سیم پیچ استارتر نداره. مثل موتور پنکه هست. خازن به اون دوتا سیم ابی و قهوه ای وصل میشه.
جهت تست روشن کردن موتور اول با لامپ تست روشن کن. یه لامپ ۱۰۰ وات یا دویست وات رشته ای سری کن

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
499
288
30
Yazd
این مدل موتور ها سیم پیچ استارتر نداره. مثل موتور پنکه هست. خازن به اون دوتا سیم ابی و قهوه ای وصل میشه.
جهت تست روشن کردن موتور اول با لامپ تست روشن کن. یه لامپ ۱۰۰ وات یا دویست وات رشته ای سری کن
درود ممنون برا جواب ..میدونم ..فقط اون دورشته سیم جداگاه هیچ ربطی به سه تاسیم اصلی داره همین ..دورش کنده سیم هایی که میفرمایید شک دارم قطع شده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
499
288
30
Yazd
مهندس جان من خازن رو دوسر فاز و ی دونه از دور ها گذاشتم
ی مشکل داره خاموش روشن میکنم دور موتور عکس برعکس میشه چراااا

بالا