سلام به نظر من سامسونگ نخرید. سامسونگ اصلا کیفیت مثل قدیم نیست. اولا خرابی LCD زیاد داره دوما قیمت LCD اینقدر بالا هست که وقتی خراب میشن هم باید پول یک گوشی دیگه رو بدین که LCD عوض کنید. هوآوی بخرید الان بهترین گوشی های اندروید بازار هوآوی هست.
یک mate10 pro با 128 گیگ حافظه داخلی بخرید (کانفیگ های مختلف داره برای همین حافظش رو نوشتم که با این حافظه بخرید) اگر گرون تر شد همین رو با 64 گیگ حافظه داخلی میتونید بخرید.
p20 pro هم دوربینش عالیه ولی شاید گرون تر باشه اونم یک قیمت بگیرید. mate 20 هم جدید آمده ولی قطعا خیلی گرونه شاید داخل ایران هم گیر نیاد. اما mate 10 pro حتما گیر میاد.
حتی اگر mate 9 هم گیرتون بیاد بازم عالیه! ولی فکر نکنم دیگه تو یازار mate 9 باشه قیمتش از mte 10 ارزون تر هست و کارایی هم عالیه.
نوکیا 2.2 گوشی خوبیهدوستان در حد 2 تومن چی پیشنهاد میکنین؟
نظرم بیشتر روی موتورولا نوکیا هست
بشرط داشتن نمایندگی
نوکیا 2.2 گوشی خوبیه
من پیشنهادم فقط سامسونگه چون ۱۰ ساله استفاده کردم از مدل کوربی و گلاکسی ایس جی۵ و الان هم a50 دارم هیچ کدوم به هیچ وجه خراب نشدن و علت عوض کردن هم از رده خارج شدنشون بود یعنی انقد استفاده کردم تا دیگه برنامه های جدید روش نصب نمیشد و دلم رو زد
الان a50 فک کنم ۴۱۰۰ باشه و a10 ۲۴۰۰
دوستان در حد 2 تومن چی پیشنهاد میکنین؟
نظرم بیشتر روی موتورولا نوکیا هست
بشرط داشتن نمایندگی
چون فقط تجربتون در مورد گوشی خودتون بوده و ما تجربمون در ارتباط با صدها نفر که به ما مراجعه می کنند و سوال می کنند. LCD گوشی های سامسونگ خرابی زیاد داره و تمام قیمت گوشی به LCD هست و بعد از اتمام گارانتی انگار باید یک گوشی دیگه بخرید اگر شانس شما LCD خراب بشه.