- 2015-03-31
- 517
- 1,181
سلام مجدد
گرچه از زمان طرح موضوع خیلی گذشته وشرح ماجرا خیلی قاطی شده عرض کنم دوسیم ورودی به ترانس برد درایور رو در بیار و دستگاه رو روشن کن اگر پروتگت میکنه در مدار پل ماسفت ها اتصال داری بقیه شو خودت پیدا میکنی با احترام حیدری
ضمنا روشی که من برای تست درایور بکار میبرم اینه که یک لامپ کوچک دوازده ولت بیست میلی آمپر روی تک تک خروجی مدار درایور میگذارم باید با نور کافی روشن شود در غیر اینصورت یا درایور خرابی دارد (زینر و مقاومت ها) یا ماسفت اتصال کرده لطفا به نقشه نگاه کنید.
با سلام
استاد حیدری عزیز ضمن تشکر به جهت به اشتراک گذاشتن تجربیات گرانبهاتون باید به عرض برسونم که اگه به فت های قدرت سیگنال نرسونم(به قول شما دو سیم رو قطع کنم) یا سوکت برد ترانس رو بکشم در واقع از فت ها جریانی کشیده نشه دستگاه پروتکت نمیکنه،البته در صورت قطع برد ترانس برد مین به خوبی کار میکنه و اگه ساعت ها روشن باشه پروتکت نمیکنه اما اگه بخوای حتی یه ترانس از برد ترانس بهش وصل کنی حالش خراب میشه!
معمای عجیبی شده ها!!
در ضمن استاد حیدری عزیز روش شما برای تست درایور خوبه اما اسکوپ به بهترین شکل سیگنال از رو پایه های 3525 تا سر گیت فت های قدرت رو بخوبی نشون میده و مطمئن تر از روش های دیگه س
سپاس